Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy allegro lokalnie wystawia faktury ??
@twins_d allegro za usługi np. promowanie , sprzedawcy może i mogą, ale przeważnie przedsiębiorcy sprzedają na normalnym allegro
A możesz sprecyzować od kogo chcesz tę fakturę
Client:44052296 allegro to firma i ma obowiązek wystwić fakturę .
twins_d allegro za swoje usługi wystawia , sprzedawcy natomiast nie koniecznie .
@twins_d A zakup od prywatnego czy od firmy? Firma na obowiązek, jak żądasz wystawić FV.
A od prywatnego gościa jeśli nie wystawi faktury to dobrze i czy mogę zażądać od niego faktury?
A skąd prywatny ma wziąć FV?
No wsm racja ale raczej nie mam się bać oszusta ani nic?
Zakup na Allegro i zapłata przez Allegro są bezpieczne, Allegro gwarantuje bezpieczne zakupy, masz dyskusję i pomoc Allegro, masz program ochrony kupującego, gwarancja do 10tys. zł..🤗
Oki dzięki bo czytałem artykuły że w tamtym roku na allegro lokalnie dużo oszustów było
Ps kupuje na allegro lokalnie pada do konsoli
Masz czat spróbuj skontaktować się ze sprzedającym, zobaczysz co odpisze. A wysyłka oczywiście z Polski.
Juz pisałem nawet wysłał film jak wygląda Pad i wgl wygląda na legit idę zamówić w razie jakiś niejasności zawsze sa moderatorzy do pomocy
W Allegro Protect możesz otrzymać zwrot pieniędzy do 20 000 zł za nieudane zakupy w Allegro lub Allegro Lokalnie
Sprzedałem kilkanaście rzeczy na Allegro Lokalnie. Allegro oczywiście nalicza prowizję, którą płacę. Faktury, paragonu, rachunku czy jakiegokolwiek innego dowodu zapłaty nigdy nie otrzymałem.
@dharry74 W zakładce rozliczenia z allegro można pobrać faktury.
Nie można pobrać faktur bo ich tam nie ma i nigdy nie było! Jak mechanik samochodowy wymieni żarówkę i nie wystawi paragonu to jest afera na całą Polskę. Jak Allegro nie wystawia dowodów zakupu to jest wszystko ok. Bogatemu wszystko wolno, stoi ponad prawem i ma urzędy skarbowe w kieszeni - taka jest prawda.