anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy leki na receptę można sprzedawać na allegro lokalnie?

igulov
#7 Wielbiciel

Czesc wszystkim! Natknełam się na allegro lokalnie na sprzedawcę, ktory sprzedaje dość dużo róznych miedzy innymi silnych lekow, ktore sa na recepte… czy to jest legalne?

oznacz moderatorów
26 ODPOWIEDZI 26

gdvorek
Moderator
Moderator

Cześć @igulov @br. @Ben0678 @wojtekmarchewka @KOGIEL_T!
Oczywiście sprzedaż tych produktów nie powinna mieć miejsca i dlatego przekazałem sprawę do weryfikacji.

Otrzymałem informację, że wszystkie jego oferty zostały usunięte i wystawione na nowo. W tym momencie nasz zespół ponownie usunął wszystkie oferty tego sprzedającego.

Dopytałem również o nałożenie blokady na to konto i otrzymałem informację, że jeśli ta sytuacja się powtórzy, będziemy zobowiązani do podjęcia dodatkowych kroków.

Dzięki Wam za zgłoszenia i czujność!

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

Ben0678
#7 Wielbiciel

Cześć. Więc są cztery nowe oferty online. 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@Ben0678  dobre to, gościu nawet wchodzi na forum😁

obraz_2025-05-14_234233595.png

a najciekawsze jest to, że jak sprzedasz iPhone, to masz blokadę, a za narkotyki, to napiszą "jak jeszcze raz **piiip**iarzu będziesz handlował  dragami, to ci zablokujemy konto😁

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KOGIEL_T A może nie zablokują?  To tylko jakieś dodatkowe kroki, nie musi być blokada  przecież...

Nigdy nie zabija się kury która znosi złote jaja, a prowizja jest potrzebna.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@br.  no tak zapomniałem, że Allegro podejmuje odpowiednie kroki, bez informowania, bo to wewnętrzna tajemnica 😁

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@br.  te ceny, to chyba rzeczywiście zależne od kursu dolara, bo dziś  podrożał😉

alll.png

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KOGIEL_T  Chyba preparat staniał jeszcze bardziej bo wygląda na to że 529 jest za  zestaw  2 opakowania.  Jak kolekcjonować  to kolekcjonować, kilka paczek najlepiej od razu mieć dużą i bogatą kolekcję.

oznacz moderatorów