Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czesc wszystkim! Natknełam się na allegro lokalnie na sprzedawcę, ktory sprzedaje dość dużo róznych miedzy innymi silnych lekow, ktore sa na recepte… czy to jest legalne?
Cześć @igulov @br. @Ben0678 @wojtekmarchewka @KOGIEL_T!
Oczywiście sprzedaż tych produktów nie powinna mieć miejsca i dlatego przekazałem sprawę do weryfikacji.
Otrzymałem informację, że wszystkie jego oferty zostały usunięte i wystawione na nowo. W tym momencie nasz zespół ponownie usunął wszystkie oferty tego sprzedającego.
Dopytałem również o nałożenie blokady na to konto i otrzymałem informację, że jeśli ta sytuacja się powtórzy, będziemy zobowiązani do podjęcia dodatkowych kroków.
Dzięki Wam za zgłoszenia i czujność!
Cześć. Więc są cztery nowe oferty online.
@Ben0678 dobre to, gościu nawet wchodzi na forum😁
a najciekawsze jest to, że jak sprzedasz iPhone, to masz blokadę, a za narkotyki, to napiszą "jak jeszcze raz **piiip**iarzu będziesz handlował dragami, to ci zablokujemy konto" 😁
@KOGIEL_T A może nie zablokują? To tylko jakieś dodatkowe kroki, nie musi być blokada przecież...
Nigdy nie zabija się kury która znosi złote jaja, a prowizja jest potrzebna.
@br. no tak zapomniałem, że Allegro podejmuje odpowiednie kroki, bez informowania, bo to wewnętrzna tajemnica 😁
@br. te ceny, to chyba rzeczywiście zależne od kursu dolara, bo dziś podrożał😉
@KOGIEL_T Chyba preparat staniał jeszcze bardziej bo wygląda na to że 529 jest za zestaw 2 opakowania. Jak kolekcjonować to kolekcjonować, kilka paczek najlepiej od razu mieć dużą i bogatą kolekcję.