Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W ciagu ostatnich dwoch tygodni nie dostalem zaplaty od trzech roznych osob, ktore wygraly licytacje.
To nie pierwszy raz tak mi sie zdarzylo. Nie dostalem tez wiadomosci od tych, ktorzy nie zaplacili,
z wytlumaczeniem lub przeprosinami.
Ciekawi mnie co Allegro robi z takimi zartownisiami ? Czy ich blokuje ? Czy ja moge to zrobic ?
W moim przypadku nie jest to cos co mnie martwi, lecz denerwuje. Sa jednak ludzie, ktorzy bardzo licza na pieniadze za sprzedane na Allegro przedmioty i jesli tych pieniedzy nie dostana, to moze nie beda mieli na zaplacanie rachunkow. Uwazam, ze takich, ktorzy bawia sie w licytacje a pozniej nie placa, powinno sie eliminowac ze srodowiska Allegro.
Dziekuje za uwage i czekam na odpowiedz ze strony Allegro.
@Atos7812 na Lokalnie nie zablokujesz 😞
@Atos7812 na Allegro Lokalnie nie ma możliwości zablokowania/ograniczenia zakupu dla konkretnych użytkowników. Na zwykłym Allegro jest możliwość dodania takich kupujących do listy "moi nieaktywni kupujący".
@Syrena_zT Zapomniałaś dodać, że dopiero po trzech takich samych wyskokach.... i tylko na 180 dni.Świadczy to tylko o akceptacji przez Allegro takich działań "niby użytkowników".Zero ochrony sprzedających.Może warto byłoby w końcu pomyśleć nad jakimś rozwiązaniem, które eliminowałoby przynajmniej w jakiejś części takie działania??