Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
@devil_bdg Podaj mi proszę login tego Kupującego i nie klikaj w żadne linki zawarte w tej wiadomości.
Witam dostake wiadomisci dziwne podejrzewam ze to oszusci bo ten i drugi wyslaii link n poczte z potwierdzeniem.
Zakupu np komputera
Ja wystawilem na licytacie.
A poczta mi uznaje za spam. Sprawdzilem ma internecie mail alegro i rozni sie od originalnego
@sprzedasz2021 Cześć. Czy mogę Cię prosić o zrzut ekranu, na którym będzie widoczna ta wiadomość wraz z loginem nadawcy? Czy sytuacja dotyczy Allegro czy Allegro Lokalnie?
Nie wchodź proszę w żadne linki, które zostały do Ciebie przesłane.
Jakie działania Allegro przewiduje z rosnącą falą prób oszustwa?🤔
naraie nic nie odpisuje mi dzisiaj to zgłosiłem
zdjecia moga sie powtarzac alegro lokalne dotyczy
@sprzedasz2021 pierwsze wskazane konto jest już zablokwane, drugie już zgłosiłam, więc za chwilę również zostanie zawieszone. Dziękuję za Twoje zgłoszenia!
Witam. Client:103515788 prosi o kontakt na email. Proszę o interwencję. To już 2 taka wiadomość na 1 ogłoszeniu. Plaga....
@mazi256 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Dzień dobry,
Dostałem podobną wiadomość jak inni użytkownicy tutaj (na allegro lokalnie) - nie jestem pewien czy jest inny sposób żeby to zgłosić więc załączam screen:
@Piotrze1 Dziękuję za zgłoszenie! Dobrze, że jesteś czujny. To konto zostało zablokowane.
Witam Client : 103517451 prosi o kontakt na email służbowy. Proszę zablokować. Pozdrawiam mazi 256
Witam Client : 103517451 prosi o kontakt na email służbowy. Proszę zablokować. Pozdrawiam mazi 256
@mazi256 dziekuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Jest tylko numer
@devil_bdg Bardzo dziękuję, działamy już w tej sprawie.
Witam client: 103596036 prosi o kontakt na meila. Blokujemy....
@mazi256, konto jest już zablokowane - dzięki!
Witam Kupujący prosi mnie o mojego maila bo jak twierdzi jest mu potrzebny do zakupu mojego towaru?
jego numer to 103657691