anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy w allegro lokalnie można gdzieś zaznaczyć że za przesyłkę płaci sie tylko raz?

simonjan
#7 Wielbiciel#

Witam.

Allegrowiczka wygrała u mnie kilka aukcji na allegro lokalnie. Podczas zapłaty automatycznie naliczana jest oplata za przesyłkę za każdą aukcję. Podałem jej nr konta do przelewu - żeby kilka razy nie płaciła za przesyłkę. Poprzednio wystawiałem na zwykłym allegro - wszystko działało nawet podczas zakupu kilkunastu aukcji - naliczana była kwota za jedną przesyłkę. Czy w allegro lokalnie można gdzieś zaznaczyć że za przesyłkę płaci sie tylko raz - mimo wygrania kilku aukcji?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

xyz96
#21 Demiurg#

@simonjan Na Lokalnie nie można, kupujący musi w takiej sytuacji płacić na konto.

oznacz moderatorów

simonjan
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za informację. Pozdrawiam.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@simonjan Na AL tak jest i słusznie zrobiłeś że wyraziłeś zgodę na jedną przesyłkę.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@simonjan Wystawiaj na zwykłym Allegro;

AAAA.JPG

oznacz moderatorów

kalmar1967
#9 Pomysłodawca#

Gdy ktoś u mnie kupuje więcej przedmiotów, to mu proponuję, że przy jednym wybiera opcję wysyłki a przy drugim odbiór osobisty, wtedy za przesyłkę płaci jeden raz. O ile zapytał w wiadomości. W zakładce z płatnościami jest także chyba opcja zwrotu całości lub części płatności. Często też po takiej sytuacji piszę do kupującego, który za szybko zapłącił za każdą aukcję, żeby podał nr konta i robię przelew różnicy. W każdej sytuacji klient nasz pan...

oznacz moderatorów