anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego na zwykłym allegro nie mogę wyszukać swoich ofert z allegro lokalnie?

kerretoip
#9 Pomysłodawca#

Sprzedawałem elementy LEGO na zwykłym allegro, ale dziś zakończyły się moje aukcje i przerzuciłem się na allegro lokalnie. Nie widzę jednak tych aukcji gdy wyszukuje na zwykłym allegro. Gdy wyszukam na allegro lokalnie to wyskakują od razu. Co trzeba zrobić, żeby te aukcje wyskakiwiały również wyszukującym na zwykłym allegro?

Używałem szukania zarówno jako zalogowany i niezalogowany użytkownik (okno prywatne).

Przykładowa aukcja https://allegrolokalnie.pl/oferta/lego-train-kola-do-pociagu-2x2-sw7

Słowa do wyszukiwania : lego koła train

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

LEW433
#21 Demiurg#

@kerretoip Dlatego ze teraz tak ma być, już nie będą one widoczne na zwykłym, są nadal widoczne te stare, wcześniej wystawione.

oznacz moderatorów

kerretoip
#9 Pomysłodawca#

Czyli teraz już będzie trzeba osobno szukać towaru na lokalnie i nielokalnie?

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

@kerretoip Dokładnie tak,

oznacz moderatorów

kerretoip
#9 Pomysłodawca#

A jest gdzieś to opisane na stronie allegro albo w regulaminie? Bo nie widziałem o tym informacji.

oznacz moderatorów

kerretoip
#9 Pomysłodawca#

Nie rozumiem, czemu to już teraz tak działa, choć pod cytowanym linkiem wyraźnie napisali, że tak ma być od 1 października.

oznacz moderatorów

Crow_Empire
#14 Krzewiciel#

Nieprawdaż, że w Allegro pracują geniusze? Sprzedającym spadną obroty, kupujący będą tracić czas szukając na Lokalnie i Allegro, a na końcu i tak niewiele znajdą, a Allegro straci prowizje.

Tak genialnych ludzi, jakich zatrudnia Allegro potrzeba w tym kraju więcej... w rządzie, w NBP, w spółkach Skarbu Państwa i wszędzie tam, gdzie trzeba coś rozwalić.

Powodzianom ich nie polecę do zarządzania akcją, ci już za dużo wycierpieli ;(

oznacz moderatorów

brakestop
#16 Inspirator#

W imię tej idei prezes Allegro, który nigdy chyba nie był w Polsce i nazatrudniał 5000 pracowników, w sporej części nie znających języka polskiego, przybyszów ze wschodu i Indii ... podniósł sobie pensję o 300%

Taki mamy klimat. Allegro to stan umysłu.

edit:

Allegro made in China w trakcie przezbrojenia.

--------------------------------------------------------------------------------------------
oznacz moderatorów

kerretoip
#9 Pomysłodawca#

Jakieś sugestie co robić? Przechodzić na **piiip**?

oznacz moderatorów