anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie można wybrać konsoli przy wystawiania gry?

Number_9
#7 Wielbiciel#

Na Allegro Lokalnie zniknęła możliwość wyboru danej konsoli przy wystawianu gry. Z tego co widzę trwa to już jakiś czas. Jest to problem który zostanie naprawiony czy to zmiana na stałe?

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

LEW433
#21 Demiurg#

Tzn że co, wystawiasz i nie da się wpisać że do danej konsoli jest gra?

oznacz moderatorów

Number_9
#7 Wielbiciel#

Da się w tytule aukcji, ale jak ktoś będzie przeglądał daną kategorie to już nie widzi oferty.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Bo teraz z tymi ofertami to "beznadzieja" w szukaniu.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Number_9 spróbuj proszę wyczyścić pliki cookies i pamięć podręczną oraz sprawdź, czy problem występuje także na innej przeglądarce. Jeśli tak, napisz proszę gdzie dokładnie i na czym polega ten problem. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Number_9
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

@Number_9 Cześć, dzięki wielkie za podesłanie wątku.

Czy pomimo instrukcji, które podesłała Ola, dalej występuje ten sam błąd?

Na innych przeglądarkach również?

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

Number_9
#7 Wielbiciel#

Pomimo zastosowania się do instrukcji, problem dalej występuje na chrome, Firefox i aplikacje allegro lokalnie 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Number_9 W tej sytuacji wyślij nam zrzuty ekranu lub krótki filmik. Możesz to zrobić przez formularz

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@N_Nitka28 a ja zadam pytanie inne dlaczego na komputerze wasza strona dostała fiksacji na temat zgody na pliki cookies po każdym włączeniu kompa mam prośbe o zgodę na każdej przegladarce google chrome edge mozilla? Upierdliwe to jest jak diabli jakby nie mogło zapamietać że zgode wyraziłem już z 50razy i tak czyściłem ciasteczka

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@az1rael Przykro mi, ale nie znam odpowiedzi na to pytanie. Mogę polecić zaktualizowanie przeglądarek do najnowszych wersji. Sprawdź również, czy ten problem pojawia się w trybie incognito.

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Są aktualne w incognito nie sprawdzałem @N_Nitka28 zerknę dopiero w weekend pewnie jak wroce do domu

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@az1rael   Nie po każdym włączeniu kompa ale po każdej  aktualizacji  przeglądarki.  Ja mam foxa  i te aktualizacje  są  bardzo często, może nie codziennie ale co kilka dni. I za kazdą  aktualizacją wszystkie wczytywane strony wołają  o potwierdzenie cookies,  Allegro też.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@br. To przeglądarki muszą mi się aktualizować 3 x dziennie bo za kazdym włączeniem kompa prosi o akceptację cookies

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@az1rael  No to może poszukaj sobie w ustawieniach przegladarki:

Schowek01.jpg

oznacz moderatorów