Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na Allegro Lokalnie zniknęła możliwość wyboru danej konsoli przy wystawianu gry. Z tego co widzę trwa to już jakiś czas. Jest to problem który zostanie naprawiony czy to zmiana na stałe?
Tzn że co, wystawiasz i nie da się wpisać że do danej konsoli jest gra?
Da się w tytule aukcji, ale jak ktoś będzie przeglądał daną kategorie to już nie widzi oferty.
Bo teraz z tymi ofertami to "beznadzieja" w szukaniu.
@Number_9 spróbuj proszę wyczyścić pliki cookies i pamięć podręczną oraz sprawdź, czy problem występuje także na innej przeglądarce. Jeśli tak, napisz proszę gdzie dokładnie i na czym polega ten problem.
Podejmuje ten sam temat z tego wątku
@Number_9 Cześć, dzięki wielkie za podesłanie wątku.
Czy pomimo instrukcji, które podesłała Ola, dalej występuje ten sam błąd?
Na innych przeglądarkach również?
Pomimo zastosowania się do instrukcji, problem dalej występuje na chrome, Firefox i aplikacje allegro lokalnie
@N_Nitka28 a ja zadam pytanie inne dlaczego na komputerze wasza strona dostała fiksacji na temat zgody na pliki cookies po każdym włączeniu kompa mam prośbe o zgodę na każdej przegladarce google chrome edge mozilla? Upierdliwe to jest jak diabli jakby nie mogło zapamietać że zgode wyraziłem już z 50razy i tak czyściłem ciasteczka
@az1rael Przykro mi, ale nie znam odpowiedzi na to pytanie. Mogę polecić zaktualizowanie przeglądarek do najnowszych wersji. Sprawdź również, czy ten problem pojawia się w trybie incognito.
Są aktualne w incognito nie sprawdzałem @N_Nitka28 zerknę dopiero w weekend pewnie jak wroce do domu
@az1rael Nie po każdym włączeniu kompa ale po każdej aktualizacji przeglądarki. Ja mam foxa i te aktualizacje są bardzo często, może nie codziennie ale co kilka dni. I za kazdą aktualizacją wszystkie wczytywane strony wołają o potwierdzenie cookies, Allegro też.
@br. To przeglądarki muszą mi się aktualizować 3 x dziennie bo za kazdym włączeniem kompa prosi o akceptację cookies
@az1rael No to może poszukaj sobie w ustawieniach przegladarki: