anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę pobrać etykiety na allegro lokalnie? Komunikat "etykieta wygasła"

MAMY ROZWIĄZANIE!
mistrzu1
#8 Zapaleniec#

Wczoraj po 22giej sprzedałem przedmiot na allegro lokalnie, dziś ok 15:00 chciałem pobrać etykietę, pojawił się komunikat "Nie udało się pobrać etykiety. Etykieta wygasła." Jak mam wysłać towar klientowi?

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12
LEW433
#21 Demiurg#

Może spróbuj wyczyścić przeglądarkę. Etykietę możesz pobrać tylko do wysyłki Allegro paczkomat InPost za 8.99 zł. Dobrze to robisz: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/zarzadzanie-sprzedaza-na-allegro-lokalnie/jak-nadac-przes...

oznacz moderatorów
mistrzu1
#8 Zapaleniec#

Próbowałem na trzech różnych komputerach i ten sam komunikat:etykieta wygasła.jpg

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

@mistrzu1 Może mylisz sprzedane produkty i próbujesz pobrać etykietę do towaru sprzedanego dawniej. Jeśli nie, pisz na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=b0880476-9167-4850-bcf8-2885a9fcea6a po chwili sprawa się wyjaśni.

oznacz moderatorów
mistrzu1
#8 Zapaleniec#

Nie. Próbuję pobrać etykietę do towaru sprzedanego 17 godzin wcześniej 😞

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mistrzu1 czy problem nadal występuje? Widzę tą etykietę i ma status "brak numeru przesyłki - oczekuje na nadanie". Czy próbowałeś ją pobrać z e-maila, który otrzymałeś po utworzeniu etykiety?  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
mistrzu1
#8 Zapaleniec#

Tak nadal występuje. Po utworzeniu etykiety na skrzynkę nie przyszedł mail. Nigdy nie przychodził. Ładował się do POBRANYCH pliczek z etykietą. Z innych transakcji się pobierały bez zarzutu. Jeśli Moniko możesz pobrać tę irytującą etykietę i ją mi przesłać to będę zobowiązany.

oznacz moderatorów
mistrzu1
#8 Zapaleniec#

Jest 23:38 a komunikat po kliknięciu w przycisk "Pobierz etykietę" nadal wygląda tak:etykieta wygasła.jpg

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mistrzu1 widziałam, że pisałeś do nas i potwierdziłeś zakup, więc anulowałam Twoją etykietę. Spróbuj proszę wygenerować ją ponownie. Kilka osób zgłosiło taki problem i nasz dział techniczny pracuje nad jego rozwiązaniem, dodałam tam też Twoje zgłoszenie. Przed próbą ponownego wygenerowania etykiety wyczyść proszę przeglądarkę,  z której korzystasz. Jeśli to nie pomoże to będę dawać znać kiedy problem zostanie rozwiązany przez nasz dział techniczny.  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
mistrzu1
#8 Zapaleniec#

Wczoraj po 22giej sprzedałem przedmiot na allegro lokalnie, dziś ok 15-tej chciałem nadać paczkę, pojawił się napis, że "Nie udało się pobrać etykiety. Etykieta wygasła.". Jak mam wysłać klientowi towar?

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
mistrzu1
#8 Zapaleniec#

Dziękuję!

oznacz moderatorów
mistrzu1
#8 Zapaleniec#

Próbowałem jeszcze wygenerować etykietę w aplikacji mobilnej na Androida:etykieta wygasla.jpg

oznacz moderatorów