anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego po wystawieniu telefonu na Allegro lokalnie zablokowano mi konto?

niunka3883
#7 Wielbiciel

Wystawiłam telefonu na sprzedaż i zostało mi zablokowane konto. Nie rozumiem dlaczego. Przez formularz z maila odpowiada tylko bot. Każą wysłać zdjęcie przedmiotu wraz z dokumentem tożsamości. Ale kiedy chcę to zrobić to nadal pojawia się tylko odpowiedź bota. Niby coś wczoraj się udało wysłać, ale do tej pory nie mam żadnej odpowiedzi. Co dalej robić?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@niunka3883 pewnie model z gorącej listy allegro. A odpowiedz bota próbowałeś pominąć  X  w prawym górnym rogu?

oznacz moderatorów

pecela
#20 Guru ⭐⭐

@niunka3883 

Musisz liczyć się z tym, że może to zająć nawet kilka lat (mi zajęło ok 10).

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@niunka3883 decyzję w sprawie blokady może podjąć tylko dział bezpieczeństwa, Twoje e-maile dotarły, możesz przesłać zdjęcia, o które zostałaś poproszona w korespondnecji e-mail (nr sprawy 58213643). 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

niunka3883
#7 Wielbiciel

Wysłałam zdjęcie o jakie mnie poproszono. Odpowiedź przyszła tylko jako automatyczna. Czy mam w odpowiedzi na tego maila wysłać ponownie zdjęcie?

oznacz moderatorów

la_nika

@niunka3883 jeśli masz na myśli odpowiedź w sprawie nr 58213643, to tak, prześlij proszę materiały, o które zostałaś poproszona w odpowiedzi na wiadomość e-mail od nas. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

niunka3883
#7 Wielbiciel

A co jeśli konto założone mam na nazwisko panieńskie? Dowód mam już na nazwisko męża

oznacz moderatorów

Client:35386082
#17 Koryfeusz

to dołącz jakiś dokument potwierdzający zmianę nazwiska.

oznacz moderatorów

niunka3883
#7 Wielbiciel

Chyba jedynie akt małżeństwa 🤣

oznacz moderatorów