Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Pozbywam się z garażu różnych gratów. Wystawiłem kilka ogłoszeń i nagle wyskakuje komunikat ze limit ogłoszeń wykorzystany. Jak mogę wystawić więcej ? Mam około 50 rzeczy które chciałbym sprzedać prywatnie.
@pieroo11 Na Allegro Lokalnie są takie limity w niektórych kategoriach. Nie wystawisz więcej.
Wystawiaj na zwykłym Allegro. Wystaw przedmiot, potem link "dotychczasowy formularz". Patrz zdjęcie prawy dolny róg.
@pieroo11 na Allegro Lokalnie możesz mieć maksymalnie 200 aktywnych ogłoszeń, jednak w kategorii motoryzacja w ramach jednego Konta Zwykłego można opublikować maksymalnie 10 Ogłoszeń. Dlatego nie mogłeś wystawić kolejnych ogłoszeń.
Mam dzis. ten sam problem. Postało mi po rodzicach m.in. Dużo książek. Od kilku dni wystawiam te po mamie. Chyba dopiero druga półka. A u mam jest jeszcze 12 półek. Gdy znowu zacząłem sprzedawać na allegro. Nie było moim celem allegro lokalne. Jak można wystawić na ogłoszenie na normalnym allegro. Wypełniłem pierwsze ogłoszenie i zmuszono po pis-owsku do tej nędznej imitacji. Jest kiepsko. Podobno allegro nie jest modne wśród młodzieży. Szkoda. Próbowałem gdzie indziej. Jednak Hakerzy i złodzieje skutecznie odstraszają normalnych ludzi.
szzcególnie złodzieje książek są bezwzgledni i okrutni...