Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,usługa przelewy 24 jest aktywna i zweryfikowana a wypłaty nie aktywne... Proszę o rozwiązanie problemu.
A PayU aktywne? Jeśli tak, być może Allegro zablokowało Ci wypłaty po sprzedaży towaru i czeka, czy kupujący nie zgłoszą problemu. Być może też trzeba przeprowadzić ponowną weryfikację. Jeżeli masz do wypłaty zero zł, wypłaty staną się aktywne po pojawieniu się pieniędzy na saldzie.
Pay U w trakcie weryfikacji,aczkolwiek są to dwa odrębne od siebie systemy wpłat i wypłat. Nigdy nie było u mnie problemu z kupującymi,towar zawsze na czas i zawsze zgodnie z opisem. Inna bajka gdyby takie problemy były. Pieniądze na koncie allegro są,ale allegro woli chyba sobie je potrzymać i poobracać nimi. W ostatnim czasie to co się tutaj dzieje woła o pomstę do nieba. Nie dość że co raz to gorsze warunki sprzedaży dla osób prywatnych to wiecznie problem z wypłatami.
@bymyboo Żebyś widział "aktywne" muszą być środki na koncie.
Są 😉
Maila z potwierdzeniem weryfikacji i włączenia usługi "Dostałam" 😛
Jeżeli pieniądze są w Przelewy24, które są pozytywnie zweryfikowane i mimo to wypłaty są nieaktywne, Allegro je najprawdopodobniej zablokowało.
Po zamianie numeru konta wypłaty są blokowane standardowo na 1 dzień.
Dzisiaj zmieniałam numer konta. Może i masz rację,choć trochę to krzywe. Dzięki za pomoc i poczekam jeszcze co Allegro ma do powiedzenia 😉 Miłego wieczorku 😉
Jeśli konto dziś było zmieniane to na pewno jest to blokada na 1 dzień.
Wzajemnie 🙂