- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Powiązałem moje stare konto z Allegro z nowym kontem Allegro Lokalnie i wystawiłem wiele ofert. Zauważyłem,że nie dostaje na e-maila informacji o licytacjach. Boję się,że nie dostanę też informacji o zakończeniu sprzedaży wraz z danymi kupującego. Co mam dalej robić?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@marek_2059 Cześć. 🙂 Czy wyraziłeś zgody na powiadomienia w zakładce https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/powiadomienia? 🙂

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Tak mam wszędzie pomarańczowe ptaszki.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Czyli wszystkie powiadomienia na e-mail są aktywne.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@marek_2059 I rozumiem, że chodzi o konto, z którego teraz piszesz? Na adres powiązany z tym kontem nie przychodzą wiadomości mejlowe?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Podczas wystawiania ofert wszystko działało. Otrzymywałem czasami z opóznieniem informacje o wystawionej ofercie. Ale już powiadomienia o licytacji nie ma i boję się że informacji o zakończeniu aukcji i danych kupującego też nie dostane. Może to Pani naprawić?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@marek_2059 Chciałabym sprawdzić, czy wiadomości są wysyłane przez system, jednak potrzebuję informacji dotyczących konta, którego dotyczy problem.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Co mam zrobić?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@marek_2059 Potrzebuję potwierdzenia z loginem konta, którego dotyczy ta sytuacja.
Czy mejle nie przychodzą na adres mejlowy powiązany z kontem o loginie marek_2059 czy chodzi o inne konto? Na początku pisałeś o powiązaniu dwóch kont, zatem muszę o to dopytać.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Przepraszam pomyliłem się. I wcisnąłem że problem rozwiązany. Chodzi o konto marek_2059. Podczas wystawiania na Allegro Lokalnie system zapytał, czy skorzystać z tego konta i wyraziłem zgodę. Więc to konto jest w Allegro i Allegro lokalnie. Nie ma innego konta tylko to. Adres mailowy [edycja]

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@marek_2059 Wygląda na to, że wszystkie wiadomości są do Ciebie wysyłane i dostarczane bez problemów, przykładowo mejl z 19 listopada zatytułowany "Twoje ogłoszenie z licytacją zostało opublikowane: Boeing 737-86D Józef Piłsudski" został poprawnie dostarczony o godzinie 15:20:59, jednakże nie został przez Ciebie otwarty (odczytany).
Sprawdź proszę folder SPAM na swojej skrzynce mejlowej. Jeśli nie zlokalizujesz tej wiadomości, to napisz do dostawcy Twoich usług pocztowych (interia poczta).

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Zgadza się, mejle o wystawieniu do licytacji dostałem, ale nie dostaje mejli o tym że ktoś zalicytował. To nie jest takie ważne tylko boję się że nie dostane także mejla o zakończeniu licytacji wraz z danymi kupującego.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Jest Pani tam jeszcze?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@marek_2059 Na Allegro Lokalnie każdorazowe powiadomienie o złożeniu oferty w licytacji nie są wysyłane do sprzedającego. Otrzymasz mejla, jeśli licytacja się zakończy. Wszystkie informacje znajdziesz również tutaj: https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/sprzedane

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Bardzo dziękuję za informacje. Teraz już jestem spokojny. Przyjemnego dnia życzę. Do widzenia.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@marek_2059 Dziękuję, wzajemnie, udanego tygodnia 🙂