Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam, mam problem z środkami. W wczorajszym dniu sprzedałem konto, po zakupie wysłałem potrzebne loginy do konta i transakcja dobiegła końca ale pojawił się problem bo sprawdziłem na allegro finanse i środków nie ma, martwi mnie ten fakt i czy mogę prosić o jakąś pomoc. Z góry dziękuje
@Andziaskc711 i pewnie już tych środków nie zobaczysz. Przed wysłaniem konta trzeba było sprawdzić czy jest wpłata. Teraz to już tylko zgłoszenie na policję ci pozostało.
ale nie wiem czemu, ponieważ pisze że sprzedaż zakończona a jakoś nic nie ma jeśli chodzi o pieniądze
@Andziaskc711 Trzeba było sprawdzić na Allegro Finanse przed wysyłką. Nie ma pieniędzy, nie wysyłasz. Sprzedaż zakończona nie oznacza, że dostałeś wpłatę.
Jak nie masz to będzie trudno odzyskać, jak masz namiar na kupującego to wezwij go do zapłaty, możesz zgłosić na Policję.
@Andziaskc711 przykro mi, ale kupujący nie zapłacił za Twój produkt. Możesz do niego napisać z przypomnienem o płatności. Miałaś ustawioną płatność przy odbiorze i odbiór osobisty, na przyszłość w przypadku takich transakcji w formularzu wystawiania zaznacz proszę opcję "Przesyłka elektroniczna (e-mail) - przedpłata" i dopóki nie zobaczysz środków tutaj nie wysyłaj dostępów do konta.