Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ile czasu ma kupujący na allegro lokalnie na zapłatę? Zakupił przedmiot ale nie opłacił i nie odpisuje na wiadomosci
@pati3110 5 dni a potem ogłoszenie się wznawia 🙂
Czyli czatbot wprowadza w błąd pisząc, że jest na to 7 dni?
I czemu tak długo? Przez ten czas mam zablokowaną sprzedaż i muszę zakończyć sprzedaż tego przedmiotu na innych portalach.
Na innym najpopularniejszym portalu ogłoszeniowym jest na to bodajże 24 godziny.
Prawdopodobnie możesz już zapomnieć o tej wpłacie.
Allegro lokalnie jest tak zaprojektowane, że kupujący może robić co mu się podoba, bez konsekwencji.
To nie Allegro jest tak zaprojektowane, tylko ci co kupują.
Bo od allegro dostali takie narzędzia prawne, które im pozwalają na takie podłe postępowanie, jak np. machnięcie komuś jednej gwiazdki za koszt wysyłki w cenie 8.99 zł, gdzie sprzedawca za tyle właśnie to wysyła, od tego musi zapłacić jeszcze prowizję, ewentualnego pracownika opłacić, pozyskać materiał na opakowania, a to tylko jedno z wielu narzędzi do dobijania sprzedawcy przez motłoch. Ale mi już wszystko jedno, rozwiązuję współpracę z tym... serwisem aukcyjnym i więcej nic nie kupię ani nie sprzedam. Wolę za darmo dać komuś dany przedmiot, niech się cieszy. Przynajmniej nie będzie mnie obrażał i kombinował, jak by to typa zrobić na te kilka złotych. A w przypadku zakupów, wolę wspierać rodzimy handel i dać zarobić bezpośrednio drobnym przedsiębiorcom, którzy jeszcze nigdy w tak podły sposób mnie nie potraktowali, bo dla nich każdy klient czy interesant jest ważny.
pati3110 -czasami zdarzają się tacy co kupują a potem nie opłacają zakupu ,a allegro nic z tym nie robi.