Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wróciłem na serwis po dłuższej nieobecności i widzę takie zmiany aż szok mnie ogarnia, bo wiele rzeczy jest po prostu nieczytelnych jak:
- ile dni trwa wystawione ogłoszenie (brak informacji i to przy wystawianiu ?) i nie widoczne na ogłoszeniu
- dlaczego ilość ogłoszeń jest ograniczona do 200 sztuk ?
- zamknięte akcje nie chcą się ponownie wystawić (pusta strona i wszystko znika ?)
Pozdrówka dla pomysłodawcy, ale to nie jest ten serwis jaki znałem
@jankobra55 z Twojego opisu wnioskuję, że oferta została opublikowana na Allegro Lokalnie, więc odpowiadając na Twoje pytania:
1. Oferta jest publikowana na 10 dni.
2. Liczba ofert jest ograniczona do 200, ponieważ ta platforma powstała z myślą o prywatnych sprzedających. Jeśli prowadzisz działalność gospodarczą i prowadzisz konto firmowe Twoje oferty pojawią się wyłącznie na Allegro.
3. W tej chwili opcja wznawiania nie jest dostępna. Jeśli chcesz wystawić dany przedmiot ponownie powinieneś od nowa uzupełnić formularz wystawiania.
Decyzja gdzie wystawić ogłoszenie należy do Ciebie. Możesz skorzytać z opcji kup teraz lub licytacji, które będą dostępne na Allegro i Allegro Lokalnie. Możesz także wystawić przedmiot na dotychczasowych zasadach przez stary formularz na Allegro dostępny tutaj.
Pięknie dziękuję za wyczerpującą odpowiedź i wystawiam lokalnie sprawdzając trend sprzedaży
lepiej policz prowizję i zapoznaj się szczególowo z regulaminem allegro lokalnie oraz poczytaj to forum