Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam taką zagwozdkę, jako właściciel ogłoszeń czyli admin powinien , mieć wejście do edycji swojego danego ogłoszenia w każdym kontakcie z potencjalnym klientem , np gdy klient chce negocjować, to ja żeby wejść do zmiany ogłoszenia a mam ich dużo wystawionych , muszę przeszukiwać swoje ogłoszenia by znaleźć tę o które chodzi, żeby np zmienić cenę... , a jak by było wejście admina do ogłoszenia np z pozycji czatu z klientem to by przyspieszyło edycje ogłoszenia, chyba że z pozycji smartfona tego nie ma a z pozycji komputera jest, choć tego nie zauważyłem , chyba że jest jakieś inne szybsze dotarcie do danego ogłoszenia o którym nie wiem... , taka myśl się nasunęła,bo już miałem kilka takich sytuacji , że ktoś proponował niższa cenę ,ja się godząc , musiałem szukać wejścia w te wybrane przez klienta ogłoszenie, wchodząc w zakładkę moja sprzedaż i szukając tego wybranego ogłoszenia, a jak bym miał wejście z pozycji czatu z klientem do edycji ogłoszenia trwało by to raptem chwilę...
mam sytuację że klient chce kupić coś taniej, pisze i proponuje , i chcąc zmienić cenę musze w swoich ogłoszeniach znaleźć gdzie ono jest , wtedy wybrać i edytować , czasu sporo zajmuje , jakby było wejście admina ogłoszenia z pozycji czatu rozwiązało by to ten problem...
@jarmoca good idea😉, napisz