Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
nie mam pojęcia jak to zrobić bo opcji nie ma nigdzie. oczywiście mogę tego po prostu nie widzieć bo czasem tak się zdarza że się najprostszą jakąś rzecz pominie w opcjach czy ustawieniach. Wydaje mi się że kidyś taka opcja była że sprzedawca jest w tym i w tym okresie nie dostępny. proszę pomóżcie jak wiecie bo to dość ważne.
@skwarusek na allegro lokalnie brak systemowej opcji informacji o przerwie w sprzedaży. Możesz zawrzeć taka informację w treści oferty.
Tam masz 7 dni na wysyłkę czyli możesz ja trochę opóźnić. Inaczej pozostaje tylko zdjęcie ofert, a żeby wznowić to trzeba od nowa zdjęcia dodawać...
Witam.
Systemowo się nie da.
Ja mam na to dwa sposoby.
Jeśli ofert nie jest bardzo dużo, to do każdej oferty w pierwszym akapicie dodaję informację w stylu: "Ze względu na wyjazd służbowy najbliższy możliwy termin wysyłki to xx.xx.2025. Wszelkie podane niżej w treści oferty terminy są nieaktualne. Jeżeli jest to dla Ciebie nie do zaakceptowania, to powstrzymaj się z zakupem". Albo po prostu "Termin wysyłki 30 dni."
Natomiast gdy ofert mam bardzo dużo to szybciej jest do każdej ceny dodać z przodu 9-tkę. Sprawi to tyle, że cena stanie się absurdalna i nikt nie kupi. Ale za to możesz otrzymać całą masę wiadomości, w których piszący będą Ci udowadniać Twój błąd. To taki drobny minus. Na plus można zaliczyć fakt, że takie oferty mają wielką klikalność, a nawet na lokalnie coś tam od ilości wejść w ofertę zależy...
W moim przypadku Allegro nigdy nie podważało zasadności takich działań. Cenę możesz mieć w ofercie dowolną, choćby nawet najbardziej absurdalną.
Pozdrawiam. Marek.