Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
WItam dostałem zamówienie od kupującego płatność przy odbiorze za pobraniem. jak mam wysłać teraz paczkę? skąd pobiorę etykiete?
Nigdzie etykiety nie pobierzesz na Allegro Lokalne, poszukaj samodzielnie i wyślij. Uważaj bo jak nie odbierze to zostaną Ci koszty.
I co w takim wypadku? Gdzie ja mam szukać tej etykiety? Da się jakoś anulować zamówienie i dogadać się z kupującym na zamówienie w zwykłym allegro?
@Client:106658448 Cześć. 🙂 Musisz samodzielnie nadać paczkę, poza Allegro. Możesz iść na pocztę, punktu paczkowego lub skorzystać z usług brokera kurierskiego.
Kupujący zapłacił już za wysyłkę czy ja idąc na pocztę będę musiał zapłacić za przesyłkę? czy jeśli kupujący zapłacił za przesyłkę i łączna kwota sprzedaży to 95zł razem z przesyłką to dostanę cała kwotę czy bez kosztów przesyłki
@Client:106658448 Dostaniesz koszt przesyłki od kupującego razem z kosztami towaru 🙂 A właściwie sam musisz to wypłacić na swoje konto bankowe po aktywacji wypłat: https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/jak-aktywowac-usluge-payu-w-allegro-finanse-WvqmkZL6ycO
Kupujący opłaca za towar + koszty wysyłki i cała kwota trafia do Ciebie.