Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, osatnio na aukcji na allegro lokalnie sprzedałem komputer i kupujący wybrał opcje dostawy jako paczkomat niestety po dokladnym zabezpieczeniu paczki okazało się że jest ona za duża i przekracza największy gabaryt paczki. Dzwoniłem już do kupującego i dogadalismy się na inną opcje dostawy z racji tego że na allegro nie można zmienić opcji dostawy dostawa bedzie realizowana poza allegro i teraz mam pytanie jakich formalności muszę dopełnić abym mógł otrzymać pieniadze za produkt kiedy będzie on wysyłany poza allegro?
@Client:88060873 Na allegro - jeśli kupujący opłacił zamówienie to musisz zrobić dwie rzeczy aby otrzymać środki:
1 - zweryfikować konto do wypłat (dane konta allegro i konta bankowego muszą być zgodne)
2 - wypłacić środki w zakładce środki i historia operacji
Kwestia wysyłki towaru nie ma związku z możliwością wypłaty środków.
Co do samej wysyłki - jeśli wszystko masz ustalone z kupującym to pamiętaj aby przesłać mu numer przesyłki do śledzenia - najlepiej w korespondencji prowadzonej na allegro.
Wstaw na czat nr przesyłki i opisz to. A środki i tak trafią na AF a Ty po aktywacji konta do wypłat wypłacisz.