Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uwaga na kontenodom oszust straciłem 8 tyś
Człowiek nawet nie odbiera telefonów a chce więcej pieniędzy grożąc
dzięki
@orzeszek-II czy dokonałeś tego zakupu na Allegro?
Ogłoszenie było na **piiip** A tu chcę przestrzec inne osoby
@orzeszek-II napisał(a):
Ogłoszenie było na **piiip** A tu chcę przestrzec inne osoby
Ci sprzedający to fałszywe konta udające fikcyjne osoby, Allegro tutaj nie pomoże, nazwa dziś taka jutro inna, a Ty powinieneś może odwiedzić policję? Bo takie zastraszanie i być może wyłudzenie? Dziwna sprawa. Ja bym jednak odwiedził komisariat.
@orzeszek-II Może podasz więcej szczegółów, czy mamy zgadywać? Chodziło ci o niego?
Prawie trzy miesiące temu podpisałem z kontenodom umowę która miała być zrealizowana do 27 października wpłaciłem zaliczkę w wysokości 8000 zł po terminie człowiek zaczął się miksować i zmieniać terminy. A od kilku dni przesyła monity by zapłacić mu 800 zł.
Umowa jest by 50% wpłacić na początku drugą połowę po zamontowaniu kontenera.
Na dzień dzisiejszy człowiek nie odbiera telefonów przesyła monity o pieniądze nie odpowiada na maile zablokował mój numer telefonu nie odbiera telefonów
@orzeszek-II No dobrze, a czy czytałeś umowę? Może postępuje on zgodnie z umową, po co miałby odbierać telefony?
Jeżeli postępuje niezgodnie z umową to zwróć się do radcy prawnego, wprawdzie tutaj jest taki jeden co czasem doradza i sypie paragrafami, ale nie wiem czy sie podejmie
W umowie jest zapis 50% teraz 50 % 30 dni po zainstalowaniu kontenera
Niestety w internecie i na Facebooku razem ze mną prawdopodobnie zaufało kilka jeszcze innych osób do tej pory nie było złych opinii