Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry!
Czy to jest normalny manewr próbować negocjować cenę przedmiotu, dopiero po rozpoczęciu płatności?
Napisałem na osoby kupującej swoją odpowiedź na ten temat i od tego czasu nie dostałem jeszcze odpowiedzi. Czy na allegrolokalnie widać, czy kupujący przeczytał moją wiadomość? Jak dla mnie to dosyć dziwny zabieg i puki co nie prosił mnie o adres e-mail w celu wyłudzenia danych.
Dziękuję za odpowiedź z góry!!!
@Sined118 Cześć. 🙂 Na Allegro nie ma takiej funkcji, o której piszesz. Nie zobaczysz, czy Kupujący odczytał wiadomość. Sprawdziłam konto tego Klienta i regularnie opłaca on swoje zamówienia, dlatego poczekaj proszę na jego odpowiedź. Mam nadzieję, że transakcja zakończy się pomyślnie 🙂
@Sined118 może to wymyślony przez kupującego fortel , rozpoczął płatność i próbuje zbić cenę licząc na Twoją uległość jak nie zapłaci zablokuje Ci towar na 5 dni .
@Sined118 jeżeli zalicytował to powinien zapłacić umówioną kwotę. Dopisz sobie w ogłoszeniach, że na wpłatę czekasz 24h, jeżeli nie będzie wpłaty wystawiasz ponownie towar na aukcję.
Nie jest normalne negocjowanie ceny po zakupie, kupujący może liczy na to że będzie Ci zależało na sprzedaży bo ma 5dni na zapłatę i w ten sposób blokuje sprzedaż. Na AL nie ustawisz żeby kupujący zapłacił w ciągu 24godz, ma 5dni.
@LEW433 prawie jak zwykle mylisz się ^^. W treści ogłoszenia na AL można zamieścić opis o terminie płatności, było ostatnio to poruszane i moderatkorki tak sie wypowiedziały.
Przede wszystkim jest to zgodne z polskim prawem które wszyscy (też allegro) powinni respektować.