Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Jurdygo zakupy, licytacje opłacone i wszystkie odebrane ?
@Jurdygo A ja tak zapytam ze zwykłej ciekawości: jak to zrobiłeś że masz poziom #7 Wielbiciel# a napisałeś tylko jedną wiadomość ?
🤔
@br. widziałeś kiedykolwiek na gadane żeby ktoś miał poziom 2,3,4,5 albo 6? Znasz nazwy tych poziomów? Pewnie istnieją tylko na „papierze”. Zawsze tak było, że po napisaniu pierwszego posta następował awans społeczny na poziom 7.
@Agent051 Eeee... tam, przecież ja przechodziłem takie poziomy, pamiętam: 1 - Nowicjusz, 2 - Obserwator....
Możliwe że coś zmienili w międzyczasie, jeśli teraz od razu jest teraz poziom 7 no to OK, widać inflacja również Gadane dopadła...
@br. dokładnie, jak zaczynałem to też od poziomu 1, też to zauważyłem no ale to allegro, tu nic nie jest normalne
@br. awans stażowy
@Jurdygo Twoje konto nie jest zablokowane. Napisz proszę coś więcej, dlaczego myślisz, że Twoje konto zostało zablokowane?
@la_nika może dostał maila o zablokowanie - spam 😞
@kostas11 może 😞 Nie jestem w stanie tego sprawdzić.
Jeśli @Jurdygo otrzymałeś wiadomość e-mail z informacją "Twoje zawiadomienie o zawieszeniu" to nie klikaj proszę w linki zawarte w wiadomości i prześlij wiadomość za pomocą opcji [przekaż dalej] na adres phishing@allegro.pl.