Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jest jakaś opcja ustawień, której nie odkryłem, żeby nie było widocznych aż tyle stron. Jakiś filtr, żeby usunąć najstarsze albo zakończone bez transakcji. możliwość usunięcia wybranych...
@kalmar1967 Według mojej wiedzy nie ma, po pewnym czasie najstarsze same zaczną znikać.
A skąd masz taką wiedzę? Bo jak na razie nikomu jeszcze żadna zakończona oferta ani wiadomość z czatu nie zniknęła.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere ?????😅
A skąd wiesz, że nikomu??
Bo byli tu już tacy, którzy pisali, że mają oferty/wiadomości sprzed dwóch lat, czyli praktycznie z początków AL.
A skąd wiesz, że komukolwiek cokolwiek z AL zniknęło?
A gdzie ja piszę, że zniknęło?
"Według mojej wiedzy nie ma, po pewnym czasie najstarsze same zaczną znikać."
Zaczną znikać, a nie zniknęło.
No ale podpierasz się jakąś swoją wiedzą - chciałbym wiedzieć skąd takową masz (skoro nawet allegro jeszcze nie wie, jak to będzie finalnie wyglądać)?
@Knowhere Ja wiem. Muszą zacząć kiedyś znikać - to wynika z logiki 🙂
"Musi to na Rusi"😁
Nie tylko na Rusi, tu też muszą kiedyś zacząć znikać. I tak się stanie, ja to wiem.
W tym wątku pytanie dotyczyło zakończonych ofert, a nie wiadomości.
To samo, co tyczy się wiadomości, tyczy się też ofert (na dzień dzisiejszy).
I nie zmieni się to samo, tylko dopiero wtedy, gdy ktoś raczy napisać skrypt dający taką możliwość.
swzk
To jest jakiś akronim? Jeśli tak, to poproszę o rozwinięcie skrótu, bo nie wiem, czy mnie nie obrażasz😁
@Knowhere Moderator napisała że nie znikają, tam jest link do jej odpowiedzi.
@kalmar1967 Ogłoszenia na Al nie zostają usunięte, ani przeniesione do archiwum:https://spolecznosc.allegro.pl/t5/sprzedaj%C4%85cy-o-allegro-lokalnie/allegro-lokalnie-moje-zako%C5%...
@kalmar1967 podchodzi mi to po ciągłą sprzedaż i warto pomyśleć o założeniu działalności gospodarczej 😄
@kostas11 Na AL na jedną stronę wchodzi raptem 10 ofert. Poza tym gdzie tam jest napisane, że zakończyły się one sprzedażą?