anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę wypłacić pieniędzy na allegro lokalnie, nie mogę zmienić danych, ciagłe odrzucanie wniosku

IZQ-10
#2 Obserwator#

Proszę o pomoc, ponieważ mimo zamówionej rozmowy o pomoc, nikt się ze mną nie skontaktował. Mam zawieszone wypłaty na swoim Allegro Lokalnie bez podanej żadnej przyczyny (?), po prostu wyszarzony przycisk 'Wypłać środki' - żadna informacje, że odbywa się jakaś weryfikacja, jest problem z weryfikacją czy cokolwiek.... Po prostu nie można wypłacić środków.  Poproszę o jakąkolwiek pomoc albo o poprawienie jakkolwiek informowania klientów Allegro o powodach zablokowania ICH środków.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

IZQ-10
#2 Obserwator#

dodatkowo gdy próbuje zmienić swoje nazwisko, które zostało zmienione ze względu na ślub dostaje taką oto odmowę: "

Otrzymaliśmy od Ciebie wniosek o zmianę danych w związku ze zmianą stanu cywilnego. Aby zmienić dane konieczne jest zamknięcie rachunku fakturowego."

Wchodze w podany w mailu link do faktur i mam tam "ups taka strona nie istnieje".... Jak mam zmienić swoje nazwisko w takim razie jak blokujecie to bo jakieś niby konto fakturowe mam??

Zrzut ekranu 2025-07-4 o 20.11.24.png

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@IZQ-10 Proszę Cię jeszcze o cierpliwość. Widzę, że już się skontaktowałaś w zgłoszeniu 52930232 i uregulowałaś płatność. 🙂 

Ponagliłam sprawę. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów