Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Moje oferty z Allegrolokalnie są niewidoczne na zwykłym Allegro, po krótkim researchu - nie tylko moje oferty są niewidoczne ale w ogóle cała masa innych ofert Allegrolokalnie. Dodam że nie ma możliwości w żaden sposób ich wyświetlić. Sprawa stała się jasna po sprawdzeniu innych kont domowników oraz po przepytaniu znajomych. Na 5 kont na tylko 1 było wyszukiwanie po staremu, a na reszcie włączony ten wprowadzający w błąd g.ówniany wynalazek.
Przykładowy wynik wyszukiwania - BRAK jakiejkolwiek używanej rzeczy w wynikach.
https://allegro.pl/kategoria/sprzet-audio-dla-domu-kolumny-glosnikowe-1320?string=rel&order=p
Pojawiają się oferty po kliknięciu "zobacz podobne" które są TOTALNIE niepodobne, z zupełnie innej kategorii, nikt w to by nigdy nie kliknął.
(Nie)szczęśliwcy którzy mają sztywno ustawione wyszukiwanie z grupowaniem ofert nie mają więc możliwości obejrzenia w wynikach ofert z Allegro lokalnie, no chyba że przejdą na stronę Allegrolokalnie. To są jakieś pseudo testy nieudolnych informatyków i kpiny z ludzi. Tak czy inaczej - niedługo i tak oferty AL znikną z wyników wyszukiwania, więc możecie sobie naprawiać albo i nie naprawiać. I tak trzeba się będzie pożegnać z wami po takim gigantycznym obcięciu zasięgów. Od pewnego czasu był brak jakichkolwiek zapytań o wystawione rzeczy u mnie, teraz rozumiem w pełni dlaczego. Żal tylko i wqurwienie bo można było już dawno przenieść oferty na O.Ix a nie kisić się na tym zrąbanym portalu.
Tak ma być ze oferty z AL nie mają być widoczne na zwykłym, ostatnio (nie) ciekawe rzeczy dzieją się na Allegro.
No chyba nie tak powinno być, zatopienie Allegro Lokalnie mia mieć miejsce dopiero 1 października. Do tego czasu oferty lokalne powinny się wyświetlać.