Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Z uwagi na to że na koncie prywatnym nie można wystawić ofert bez limitu czasu ich trwania, postanowiłem przenieść się na allegro lokalnie. Ku mojemu zdziwieniu większość ofert nie wyświetla się w allegro a jedynie są widoczne w allegro lokalnie. Problem wielokrotnie tutaj poruszany i tłumaczony problemami technicznymi. Niektóre tematy z roku 2022. Do tej pory nie udało się nic z tym zrobić? Przecież żaden kupujący nie szuka przedmiotów na allegro lokalnie tylko wchodzi na główną stronę allegro. Jak nie znajdzie interesującego wyniku to dalej nie szuka. Wpisując frazę "BN41-00811B" w allegro mamy kilka wyników wyszukiwania plus tylko jeden z allegro lokalnie. Ta sama fraza po przejściu do allegro lokalnie daje 6 wyników!
@azkomp pamiętaj że tych ofert nie zobaczą osoby z kontem firmowym w widoku biznes 😞
Ja widzę 15 ofert z czego 6 z Lokalnie 🙂
@azkomp nie ma tutaj żadnego błędu po naszej stronie, więc gdy kupujący kliknie w "zobacz podobne" przy ofercie z Allegro Lokalnie, wówczas automatycznie przenosimy go tam, gdzie może zobaczyć pozostałe oferty.
Wystawiając ogłoszenie w Allegro Lokalnie widnieje informacja o tym że ogłoszenie będzie widoczne w allegro i allegro lokalnie. Wpisuje interesującą mnie frazę w allegro nie ma wyniku. Muszę kliknąć dodatkowy przycisk który przenosi mnie do allegro lokalnie. Gdzie więc tutaj "widoczność ogłoszenia w allegro"? Przecież jeżeli wystawiałem oferty na allegro to nie muszę klikac nic podczas wyszukiwania.