Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam dziś wystawiłem na sprzedaż telefon i zegarek. Dostałem potwierdzenie płatności w której trzeba było kliknąć link aby potwierdzić płatność. Gdy płatność nie przeszła dzwonił do mnie pracownik Allegro ze wschodnim akcentem. Prosił mnie aby mógł zalogował się na konto i wygenerował identyfikator płatności. Oczywiście tego nie zrobiłem. Przestrzegam innych przed takimi oszustwami.
@Tomasz1_oa już samo to, że klikałeś w link, aby potwierdzić płatność (która na szczęście nie przeszła) za dobrze o Tobie nie świadczy. Nie zainfekowałeś sobie sprzętu?
Nie klikajcie w linki, mogą być pod napięciem 😉
👍
@Tomasz1_oa dobrze, że zachowałeś ostrożność, dla pewności przeskanuj urządzenie programem antywirusowym. Czy możesz przesłać login osoby, która wysłała do Ciebie to "potwierdzenie"?
A co jest na obrazku? 😎
Link z fakturą do płatności za rzekomy zakup telefonu i zegarka
Obrazek będzie dopiero widoczny jak moderacja Ci go zatwierdzi, tu codziennie dziesiątki jest wpisów na próby oszustw i wiele skutecznych.
@Tomasz1_oa Coraz więcej, np. tu https://spolecznosc.allegro.pl/t5/sprzedaj%C4%85cy-o-allegro-lokalnie/faktura-z-linkiem-do-potwierdz...