Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiłem na allegro lokalnie efekt gitarowy "June 60". Przy okazji aktualizacji stanu kupiłem promowanie w promo za 50 groszy, ponieważ pamiętałem, że na allegro było słabo z widocznością.Jednakże nadal w ogóle nie da się efektu odnaleźć po podstawowej nazwie, czyli wpisując "June 60". Nie ma też na liście "Porównania ofert".
Jest w wynikach wyszukiwania jedynie jak dodam jeszcze markę "TC Electronic June 60", wtedy się wyświetla. W opisie produktu jest również podany kod produktu.
Zauważyłem, zarówno na allegro jak i lokalnie wpisanie "June 60" powoduje wyszukanie "Juno 60" z opcją pominięcia "poprawki", tak aby naprawdę wyszukało "June 60". W przypadku gdy wyszukamy "June 60" wyświetlają się oferty z allegro, moja oferta jest pominięta. Na allegro lokalnie na hasło "June 60" jest odnajdywana moja oferta.
Wstawiłem tu screenshoty, poprzycinałem je bo były bardzo długie:
"TC Electronic June 60" wpisujesz całość i jest ale że Ty masz na AL to będzie na końcu, najpierw promowe itd...
Tak jak ja chcę to znaleźć to oczywiście, ale jak ma to znaleźć potencjalny kupujący jak wpisze samo "june 60"? Ja ten efekt kupiłem na allegro i raczej nie wpisywałem nazwy z firmą. Wpisanie samego "june 60" wyświetla produkty z allegro, ale wynik z AL jest pominięty, a zdaje się że na końcu chociaż powinien być?
@Piotrek_Wroclaw Cześć, oferta jest widoczna:
Rzecz w tym, że zamiast "June 60" wyszukujesz "Juno 60". Kliknij w podświetlony napis "June 60" przy przekierowaniu (tam, gdzie zaznaczyłam to strzałką):
Dziękuje za odpowiedź pani Aleksandro, na pewno dobrze wpisałem - allegro tak przekierowuje:
Link oryginalny po kliknięciu szukaj dla frazy "june 60":
https://allegro.pl/listing?string=juno%2060&prevPhrase=june%2060&fallback=dym&strategy=NO_FALLBACK
Jest natychmiast zamieniany JavaScriptem do:
https://allegro.pl/listing?string=juno%2060&strategy=NO_FALLBACK
I wtedy się wyświetla w polu wyszukiwania "Juno 60".
Spróbowałem z innego komputera, z zupełnie innej sieci i faktycznie oferta jest widoczna. Natomiast z mojego komputera tej oferty nie widać. Również w Chrome incognito ani Firefoxie. Być może jest to rzadko występujący błąd, który ujawnia się przy spełnieniu specyficznych warunków.