anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

REVOLUT- brak możliwości wybrania konta za granicą

bartekkunc
#1 Nowicjusz

Witam,

Próbuję zweryfikować konto do wypłaty. Najpierw wpisałem konto, które nie było moje, wiec środki wróciły ale konto nie zostało zweryfikowane.

Teraz chciałbym zweryfikować moje konto w REVOLUT, ale cały czas mam informacje "Weryfikacja w toku" a przy próbie zmiany konta nie mam opcji wyboru "na konto zagraniczne".

Czy ktoś miał kiedyś taki problem? Kontakt z telefoniczny z Allegro graniczy z cudem, a ja nie jestem w stanie odzyskać swoich pieniędzy.

Pozdrawiam

Bartek

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

RaBarbar_ka
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@bartekkunc tutaj znajdziesz instrukcję, jak prawidłowo aktywować rachunek do wypłat Revolut. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

bartekkunc
#1 Nowicjusz

Witam,

Próbuję zweryfikować konto do wypłaty. Najpierw wpisałem konto, które nie było moje, wiec środki wróciły ale konto nie zostało zweryfikowane.

Teraz chciałbym zweryfikować moje konto w REVOLUT, ale cały czas mam informacje "Weryfikacja w toku" a przy próbie zmiany konta nie mam opcji wyboru "na konto zagraniczne".

Czy ktoś miał kiedyś taki problem? Kontakt z telefoniczny z Allegro graniczy z cudem, a ja nie jestem w stanie odzyskać swoich pieniędzy.

Pozdrawiam

Bartek

oznacz moderatorów