anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedałam kurtkę zimową,na allegro lokalne. Zwróciłam pieniędze ,czy k

Anna60709703
#8 Zapaleniec#

Sprzedałam kurtkę męską za 89zl, Na allegro lokalne, kupujący zgłosił ze towar nie zgodny z opisem .na dyskusji allegro podał konto bankowe do zaplaty. Zrobiłam przelew Pan otrzymał w poniedziałek 24 02. .pytanie  :kiedy kupujący zwróci kurtkę.  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

komis-bell
#21 Demiurg#

@Anna60709703 Pytaj kupującego. To jest tylko publiczne forum 😉

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@Anna60709703, kupujący powinien odesłać towar do 14 dni od złożenia oświadczenia o zwrocie. Najlepiej będzie, jeśli to z nim skontaktujesz się w sprawie wysyłki przedmiotu. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Anna60709703
#8 Zapaleniec#

Kupujący chce odesłać za pobraniem ,ja nie zgadzam się został przedstawiony  wydruk przelewu pieniędzy na rachunek  bankowy który nakazał allegro na dyskusji. Pytam się czy allegro lokalne wysyla link na zwrot kurtki?

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Anna60709703 Jeśli uznałaś reklamację to musisz odebrać kurtkę na swój koszt.
Prześlij kupującemu np. kod nadania z aplikacji Inpost.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Anna60709703 serio ? klient zgłasza reklamację, odsyła towar a Ty podejmujesz decyzję czy reklamacja jest zasadna ( oddajesz co wpłacił oraz koszt odesłania ) lub odrzucasz i prosisz o odebranie towaru 🙂 

Napisz do kupującego i przypomnij że czekasz 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

fox_paws
#16 Inspirator#

@kostas11 @Anna60709703 Nie wiem czy to przyniesie efekt. Kupujący miał kurtkę z pustymi kieszeniami, teraz ma kurtkę i pełne kieszenie.

------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier
oznacz moderatorów

Anna60709703
#8 Zapaleniec#

No nie tak ,kupujący zgłosił  reklamację do dyskusji, na allegro  i monitoruje  moją  i reklamującego. Zrobiłam zwrot pieniędzy. Chodzi o to że ma być link, do odesłania kurtki  

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Anna60709703 Co dokładnie masz na myśli pisząc "link, do odesłania kurtki"?

oznacz moderatorów