Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałam kurtkę męską za 89zl, Na allegro lokalne, kupujący zgłosił ze towar nie zgodny z opisem .na dyskusji allegro podał konto bankowe do zaplaty. Zrobiłam przelew Pan otrzymał w poniedziałek 24 02. .pytanie :kiedy kupujący zwróci kurtkę.
@Anna60709703 Pytaj kupującego. To jest tylko publiczne forum 😉
@Anna60709703, kupujący powinien odesłać towar do 14 dni od złożenia oświadczenia o zwrocie. Najlepiej będzie, jeśli to z nim skontaktujesz się w sprawie wysyłki przedmiotu.
Kupujący chce odesłać za pobraniem ,ja nie zgadzam się został przedstawiony wydruk przelewu pieniędzy na rachunek bankowy który nakazał allegro na dyskusji. Pytam się czy allegro lokalne wysyla link na zwrot kurtki?
@Anna60709703 Jeśli uznałaś reklamację to musisz odebrać kurtkę na swój koszt.
Prześlij kupującemu np. kod nadania z aplikacji Inpost.
@Anna60709703 serio ? klient zgłasza reklamację, odsyła towar a Ty podejmujesz decyzję czy reklamacja jest zasadna ( oddajesz co wpłacił oraz koszt odesłania ) lub odrzucasz i prosisz o odebranie towaru 🙂
Napisz do kupującego i przypomnij że czekasz 🙂
@kostas11 @Anna60709703 Nie wiem czy to przyniesie efekt. Kupujący miał kurtkę z pustymi kieszeniami, teraz ma kurtkę i pełne kieszenie.
No nie tak ,kupujący zgłosił reklamację do dyskusji, na allegro i monitoruje moją i reklamującego. Zrobiłam zwrot pieniędzy. Chodzi o to że ma być link, do odesłania kurtki
@Anna60709703 Co dokładnie masz na myśli pisząc "link, do odesłania kurtki"?