Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Stareńki, uszkodzony komputer (dostałam od syna 20 lat temu) podobno kolekcjonerski - na **piiip** 1500$ sprawny, mój był poważnie uszkodzony i poszedł w licytacji za 10 001 PLN. Czy to może być jakiś podstęp ? Co na to urząd Skarbowy. Liczyłam na 500 - 800 PLN, więc 10 x więcej jest raczej trudne do wyobrażenia.
@bnowinowska jeśli kupujący zapłacił i kasa jest Tutaj to pewnie jest prawdziwy kolekcjoner, natomiast jeśli tylko dostałaś e-mail, że ktoś kupił , to oszustwo
Edit: kiedyś wystawiłem wzmacniacz Maratz znaleziony na strychu, zadzwonił do mnie gościu ,że jak usunę aukcję, to on od razu wpłaci mi kasę na konto i wiesz co zrobił 🤔 wpłacił mi 1000zł zanim zdążyłem się zgodzić😁
@bnowinowska sprawdziłam tą transakcję i nie ma w niej żadnych nieprawidłowości. Kupujący opłacił ten zakup, więc środki ze sprzedaży znajdziesz w tej zakładce. Informacje jak wypłacić je na swoje konto bankowe znajdziesz tutaj.
Dziękuję. Komputer wysłany, ale ciągle jestem w szoku.
@bnowinowska masz potwierdzenie od @_HolaOla_ że wszystko ok, pakuj i wysyłaj, od siebie dodam żebyś nie zapomniał o PCC 2% masz na to 14 dni, co do podatku to zależy jak dużo sprzedajesz z reguły jak to Twój grat i masz go powyżej 6mc nic nie musisz płacić 🙂
@kostas11 Basia, to kobieta😉
Pcc nie powinien złożyć nabywca?
Tak PCC składa kupujący.
do refleksji
https://myapple.pl/posts/9016-apple-i-na-smietniku
to teraz jak to się mówi na dwoje babka wróżyła - kupujący może być zadowolony lub straszyć pozwem