Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam ból o interfejs na Allegrolokalnie.
sprzedałem towar, ktoś użył kup teraz. Dostałem maila informującego o sprzedaży wraz z danymi do paczkomatu do którego mam nadać towar...
ale zaraz zaraz, a gdzie etykieta, jakieś ułatwienie? mam osobno płacić za wysyłkę towaru mimo że kupujący już za to zapłacił?
w mailach nic nie ma!
dokopałem się, gdzieś w szczegółach sprzedaży w interfejsie przeglądarkowym...
jest! przycisk Przygotuj paczkę do nadania.
Heh poczekaj aż się sprzeda coś kurierem i nie doczekasz się wcale. Oni lokalne zrobili tylko po to, żeby pozbyć się małych sprzedawców z głównego, nie planują tego usprawniać. W dodatku patrząc na ulepszenia na głównym to mogę szczerze powiedzieć "Boże broń żeby lokalne też usprawniali".
Za to konkurencja wprowadza kuriera. Sądząc po tym jak zrobili komentarze to śmiem podejrzewać, że nawet będzie działał. Na allegro widujemy zmiany średnio co 2 dni tylko nic nie działa... Tu nawet wyszukiwarki spośród rzeczy jednej osoby nie chcą zrobić. Bo przecież lokalne jest do prywatnych, nie ważne że nierejestrowane działalności i małe firmy również tam wywalili. Mała zmiana w ofercie i ludzi trafia jak mają po kilka przedmiotów wyszukiwać na kilkudziesięciu stronach... Myślał by kto, ze zależy im na prowizji od sprzedaży.
Najważniejsze że się udało.