Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, jestem użytkownikiem Allegro wiele lat. Ale od jakiegoś dobrego roku, co chwilę otrzymyję wiadomości typu:
"Witam, widziałem Twoje ogłoszenie na allegrolokalnie.pl, czy nadal masz ten produkt na sprzedaż, skontaktuj się ze mną na mój email (..........@yahoo.com) w celu dalszej rozmowy"
"czy nadal masz go na sprzedaż, uprzejmie proszę o kontakt na mojego maila (..........@gmail.com) w celu dalszej rozmowy"
"Czy nadal masz swoje Przedmiotów na sprzedaż? jeśli tak proszę o odpowiedź na mój osobisty e-mail: .........@gmail.com"
Moje pytanie brzmi, co robi obsługa portalu Allegro, aby chronić nas, użytkowników, przed takimi oszustami i wyłudzeniami naszych danych osobowych? Dlaczego te konta są aktywne?
Dla mnie jako sprzedającego, jest to bardzo irytujące otrzymując co chwile wiadomości takiego typu.
To są zazwyczaj próby wyłudzenia towaru bez wpłaty lub próby wyłudzenia pieniędzy. Nie odpowiadaj na takie wiadomości. Jeśli ktoś chce kupić towar, to kupuje i płaci.
Użytkownik @paula4261 jest świadom tego co to za maile, nawet o tym napisał! Skoro @xyz96 wypowiada się jako Allegro, to proszę o odpowiedz na pytanie, też jestem ciekaw.