Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie.
Zacznę od tego, iż wklejam dotychczasową konwersację, gdyż nie jestem w stanie odpowiedzieć w poprzednim wątku. Na końcu wklejam zdjęcie, o które Pan prosił.
Chciałem się dowiedzieć w jaki sposób mogę dodać zdjęcie na allegro lokalnie ? Problem występuje od około dwóch lat, przy czym wcześniej zarzuciłem ten temat. Natomiast obecnie mnie to interesuje.
Chcę wystawić aukcję, jednak nie mogę z uwagi na brak możliwości dodania zdjęcia. Uprzedzam ewentualne pytania, zdjęcie waży 691 kb, tak więc nie przekracza wymaganej wielkości,
W sytuacji woli dodania zdjęcia, w ramce pt. "Zdjęcia*", w środku kręci się kółko. Pewnego razu czekałem kilka godzin, nie przyniosło to żadnego skutku.
Dodam, że korzystam z allegro na komputerze.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
@P_K86 jaki jest rozmiar w pikselach? Czy próbowałeś czyścić ciasteczka, w trybie prywatnym /incognito lub inną przeglądarka?
U mnie wszystko działa prawidłowo. Obecnie. Ale z tego co pamiętam na początku swojej historii w Allegro Lokalnie miałem podobny problem. Sam doszedłem do tego, jak go rozwiązać. Ale nie pamiętam teraz co to dokładnie było. Bo szybko przeszedłem na zwykłe Allegro.
Dwa pytania.
1. Jaki masz internet?
2. W jaki sposób robisz zdjęcia, w jakim formacie je wrzucasz, i czy przed wrzuceniem je obrabiasz?
Spróbuj edytować przed wrzuceniem, chociaż zmniejszyć w systemowym Paincie o 1% i zapisać jako nowy plik.