Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jakbyś wpisał treść w polu na treść, a nie tytuł, to byśmy wiedzieli o co pytasz...
Pewnie zero wejść i się dziwi...
@rapacz5 domyślam się, że chodzi o to, że do tej pory nie otrzymałeś wpłaty?
Kupująca opłaciła zamówienie 16 stycznia, czy wysłałeś je do niej tylko inną metodą dostawy?
Jej wpłata jest w tej zakładce i abyś mógł wypłacić ją na swoje konto konieczne jest aktywowanie konta do wypłaty środków.
Jeśli wysłałeś już przelew weryfikacyjny i minęło więcej, niż trzy dni robocze to prześlij proszę jego potwierdzenie za pomocą formularza (możliwość dodania załącznika pojawi się, gdy wybierzesz kontakt w wiadomości e-mail).
Nie powinieneś zwlekać z wysyłką zamówienia do kupującej.
@la_nika @Client:35386082 Wszyscy się dziwią że nie potrafi się wypowiedzieć a spróbujcie sami.
Napisał prawidłowo, to Allegro nawet tak prostą czynność jak: ROZPOCZNIJ TEMAT potrafiło tak zagmatwać żeby użytkownik broń Boże nie napisał tego czego chce.
Spróbujcie sami: klikasz ROZPOCZNIJ TEMAT i od razu pojawia się Zadaj pytanie. Nie TYTUŁ lecz Zadaj pytanie. Więc większość pisze pytanie w tytule, a że to się nie mieści to raczej wina projektantów tego Gadane a nie użytkownika.
A tak jest od początku i nikomu to nie przeszkadza, wszyscy rugają piszących.
@br. w żadnej mojej wypowiedzi nie "rugam piszących".
Tak, nic się nie zmieniło i od zawsze po kliknięciu "Rozpocznij temat" jest miejsce na wpisanie swojego pytania (można wpisać tyle ile się mieści w widocznej linijce) oraz cała duża przestrzeń na opisanie swojej sprawy.
Dziękuję, że podzieliłeś się swoją opinią na ten temat, w mojej ocenie nie jest to skomplikowane. Większość osób piszących na tym forum, również to rozumie.
@la_nika Sorry, oczywiście że to nie ty rugasz piszącego, ba nawet usiłowałaś mu pomóc doradzając jak rozwiązać problem którego nie zdołał opisać.
Większość starych użytkowników wie jak nie wdepnąć na minę, myślę że każdy nowy uzytkownik po pierwszej próbie napisania czegokolwiek, potem już wie jak to działa. To tak działa jak zimny prysznic na początku, żeby pamiętał.
Cieszę się że mogłem pomóc wyrażając swoją opinię.
Po prostu osoby urodzone po 2000 roku albo wcale, albo słabo znają netykietę i zasady pisania postów na forach dyskusyjnych.
Pojęcia takie jak temat i treść postu są im obce.