Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@26karola w przypadku tej metody dostawy (Allegro Paczkomaty InPost na Allegro Lokalnie) etykietę wygenerujesz na Allegro Lokalnie.
Aby to zrobić wejdź proszę tutaj i przy wybranym zamówieniu kliknij [przygotuj paczkę do nadania], wygeneruj etykietę nadawczą (wybierz odpowiedni rozmiar paczki oraz paczkomat, z którego nadasz paczkę). Nateśpnie kliknij [utwórz etykietę] i wydrukuj etykietę do przesyłki.Wydrujowaną etykietę naklej na przesykę i nadaj ją w wybranym paczkomacie (zeskanuj numer paczki i włóż paczkę do skrytki). Opłata 8,99 zł zostanie doliczona do Twoich rozliczeń z Allegro po zamknięciu drzwiczek skrytki w paczkomacie.
Jeśli będziesz miała więcej pytań, chętnie pomogę!
@la_nika Kochana moderatorko, a cóż było nagannego w mojej odpowiedzi w tym temacie że moja odpowiedź została usunięta? Pamiętam że tutaj coś pisałem 🤔
Czy nie wolno już linków do instrukcji InPost'u wklejać?
Pozdrawiam 😀
Kochany @br., oczywiście można wklejać instrukcje InPostu, ale tutaj sprzedająca pytała wyraźnie o Allegro Paczkomaty InPost na Allegro Lokalnie (co wskazywała kwota dostawy i forum na którym napisała swoje pytanie).
Bardzo doceniam Twoją pomoc na naszym forum, ale akurat w tym przypadku podlinkowana przez Ciebie instrukcja podawała tylko jak nadać przesyłki metodami Allegro Paczkomaty 24/7 InPost, Allegro miniKurier 24 InPost oraz Allegro Kurier24 InPost na Allegro. Więc mogłaby tylko wprowadzić w błąd i niepotrzebnie zagmatwać sprawę.
Pozdrawiam i miłego popołudnia! 😊
@la_nika OK, dzięki za wyjaśnienie. Te zmiany i "ułatwienia" następują tak szybko ...
Wzajemnie, miłego...🌹
Niestety nie mam czegoś takiego jak "przygotuj paczkę do nadania" Klient kupił przedmiot z wysyłką za 11.50 zł i ja nie mam zielonego pojęcia gdzie szukać etykiety? dziękuję za pomoc