Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć wszystkim.
Sprawa jest następująca do tej pory używałem zawsze Allegro do wystawienia licytacji.
Teraz zrobiłem tak samo przy użyciu nowego formularza i zamiast normalnej licytacji zostałem unieszczęśliwiony jakimś "allegrolokalnie"
O co chodzi?
Zaznaczyłem że wybieram licytację i było napisane że pojawi się na allegro.
Wchodzę w allegro a tam nic nie ma w ofertach.
Mam tylko licytację na jakimś nieszczęsnym allegrolokalnie.
Czy ktoś podpowie mi jak zrobić żeby wstawić normalną licytacje na Allegro?
Pozdrawiam
Przy wystawianiu oferty poszukaj odnośnika "Możesz też wystawić przez dotychczasowy formularz". Jest ukryty, napisany maleńkim druczkiem, ale znajdziesz. Tamto ogłoszenie usuń.
przeważnie jest na górze po prawej stronie
Ogólnie rozumiem że trzeba użyć innego formularza, ok dzięki.
Tylko kto to wymyślił i po co?
Utrudnienie , w dodatku zaskakuje użytkownika i jest niejasne.
Wyrażam swoje ubolewanie nad tym dziadostwem , który na myśl przywodzi mi wspomnienia związane z Windows Vista..
@dm15Ponoć w czerwcu osoby prywatne już nie będą mogły wystawiać towarów przez dotychczasowy formularz i pozostanie im tylko Allegro Lokalnie. Moim zdaniem to się nie uda i Allegro Lokalnie zniknie tak szybko, jak zniknęło allegro.de.
@xyz96 Oby, bo mam wrażenie, że ta opcja jest nie dla użytkowników a pracowników Allegro. By im się zwoje nie przepaliły, jak mają w zwykłych ofertach rozróżnić sprzedaż w ramach DG od sprzedaży przez osoby prywatne. 😁
Nie czarujmy się robią ogromne pieniądze. A nawet kiedy potrzeba napisać z problemem wyręczają się ludźmi którzy na forum są pomocni.
Dobrze że są tacy ludzie, ale o allegro świadczy że to dziadostwo.
Nie ma nawet kontaktu do allegro?
Bynajmniej nie znalazłem..
@dm15 możesz napisać do nas tutaj, przez formularz kontaktowy, skorzystać z czata na żywo lub rozmowy telefonicznej z naszym pracownikiem. Wystarczy wejść w zakładkę POMOC i wybrać formę kontaktu, która jest dla Ciebie najwygodniejsza. Jesteśmy również we wszystkich mediach społecznościowych, więc opcji kontaktu z nami jest naprawdę wiele.
Odpowiedź na swoje pytanie otrzymałeś w niecałe 18 minut, więc to najlepsze potwierdzenie tego jak pomocni są inni użytkownicy Allegro. Już teraz mamy tutaj ponad 700 wątków oraz 110 rozwiązań, których udzielili zarówno użytkownicy jak i zespół Allegro Gadane, więc chyba nie zasługujemy na miano "dziadostwa"?
DZIADOSTWO to nie Wy ludzie, tylko to nieszczęsne, nieudane " Allegro Lokalnie "! WYCOFAĆ to jak najszybciej !!!
Po to aby wyłudzić ogromną prowizję jak ktoś nie zauważy !
Dokladnie mam tak samo! to jakis żart z strony Allegro ?
Sprzedałem właśnie produkt i zamiast 38pln prowizji skasowali mnie 125 !!! skandal !!!!
@LU75Od 10 marca opłata za obsługę transakcji na Allegro Lokalnie w kategorii Elektronika została obniżona z 10% do 4,9%. Poza tym decyzja gdzie wystawić ogłoszenie należy do Ciebie. Możesz skorzystać z opcji kup teraz lub licytacji, które będą dostępne na Allegro i Allegro Lokalnie. Możesz także wystawić przedmiot na dotychczasowych zasadach przez stary formularz na Allegro.
Szkoda tylko ,że z automatu wystawia się na Allegrolokalnie ,jak klikam na wystaw teraz zauważyłem że to defaultowe wystawianie. Chciałbym wyłączyć tą funkcję jednak nie potrafię znaleść troszkę dziwne ?
@LU75 Korzystasz z konta prywatnego, a nie firmowego, stąd też Twoja oferta automatycznie pojawiła się na Allegro Lokalnie. Jeśli chcesz wystawić przedmiot na Allegro, skorzystaj z tego formularza.