Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam aktywną licytację (ja sprzedaję) na allegro lokalnie, lecz przedmiot (laptop) uszkodził mi się w międzyczasie. Czy klikając Zakończ licytację kończę ją przed czasem lecz najwyżej licytujący wygrywa, czy też mam jakąś opcję aby zakonczyć bez sprzedazy ???
@Grzegorz_BB Jak zakończysz wygra najwyższa oferta, na Lokalnie nie odwołasz licytujących jak na zwykłym allegro, zakończ i napisz do wygranego żeby nie wpłacał bo pobiorą Ci prowizję która jest bezzwrotna ( można pisać o jej anulowanie ale nie zawsze zwracają, tym bardziej że będzie tu Twoja wina że transakcja nie doszła do skutku )
Pogadaj z jakimś znajomym ,który przebije tę najwyższą ofertę a ty zakończysz aukcje.
"lecz przedmiot (laptop) uszkodził mi się w międzyczasie" - heh..... to jedna z najbardziej żałosnych wymówek, gdy przedmiot został sprzedany gdzie indziej. Zrób jak Ci napisał mwmonety - i nie próbuj odzyskiwać potem prowizji od Allegro - może to Ci się źle skończyć.
@maxr01 Prowizji na AL nie ma tylko opłata transakcyjna ale jest naliczana w momencie opłacenia przedmiotu to mu jej nie naliczą jak zrobi tak jak pisałem.