anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zatrzymanie produktu przez sprzedającego. Zwrot pieniędzy dla niego. Brak tłumaczeń Allegro.

rafalziel2
#7 Wielbiciel

Nie dostałem jasnej informacji od Allegro na temat dotyczący sprzedaży zegarka Apple Watch. Allegro zarządziło zwrot pieniędzy kupującemu i zatrzymanie przez niego zegarka.

Uważam, ze dostarczyłem kupującemu sprawny zegarek, przesłałem screen dokumentujący wylogowanie zegarka z konta. Tłumaczenia kupującego nie były podparte żadnym merytorycznie udowodnionymi argumentami. Nie dostarczył na przykład potwierdzenia z serwisu braku sprawności zegarka, o którym wspominał, że je dostarczy.

Decyzja Allegro podparta była jego słowami i screenami z jego telefonu. Jako wieloletni klient allegro czuję się decyzją Allegro głęboko poszkodowany i rozczarowany. Oczekuje na wyjaśnienia co do Państwa decyzji i dalszego postępowanie wobec mnie.

Próbowałem się skontaktować przez serwis sprzedających, ale w wymienionych sprzedażach mojego konta nie ma zegarka, co uniemożliwia mi obronę.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Monika__L
#18 Luminarz

Kupujący ma być zawsze zaspokojony inaczej pójdzie w długą i nie wróci na zakupy.

Doliczyli ci do salda? Jeśli nie, to pół biedy

oznacz moderatorów

rafalziel2
#7 Wielbiciel

Jak tez jestem kupującym i to od wielu wielu lat. Na razie nie mam pieniędzy i zegarka. To oszustwo! Czuję się oszukany przez kupującego, który zmanipulował Allegro i przez same Allegro.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Jeżeli uważasz, że to oszustwo idź na policję, do prokuratury

oznacz moderatorów

rafalziel2
#7 Wielbiciel

Oczywiście. Pytanie tylko dlaczego Allegro tak się zachowało? Skoro uważali, że racja jest po stronie kupującego, trzeba było zarządzić odesłanie zegarka. Ja uważałem, że racja jest po mojej stronie, ale Allegro jest tu rozjemcą a nie karzącym panem.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@rafalziel2 czyli była reklamacja i ową reklamacje odrzuciłeś?

Jaka był powód dyskusji?

oznacz moderatorów