Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Wysłałem dziś komplet wymaganych załączników tj. zdjęcie dowodu osobistego oraz rachunku na moje nazwisko poprzez formularz. Jaki jest czas ze strony Allegro na rozpatrzenie mojego wniosku? Aukcja na której chcę zalicytować kończy się 25 stycznia o 21i mam nadzieję że do tego czasu zostanie wszystko wyjaśnione.
Allegro nie moze zadac kopi dowodu osobistego to niezgodne z prawem...chyba ze cos sie zmienilo w tym temacie😉
Żądaja tylko imienia i nazwiska z data ważności bez numerów
Dziś kończy się aukcja o 21 i potrzebuje mieć zweryfikowane konto czy ktoś może pomóc? Pilne!!
@kropek56 widzę, że udało Ci się z nami skontaktować i wygrałaś licytację - super! Teraz już tylko czekamy na wpłatę 🙂
Te weryfikacje są BEZPRAWNE, bazują na wyłudzaniu danych osobowych. W żadnym regulaminie allegro możliwość licytacji nie jest uzależniona od "weryfikacji".
Jak widać rodzi to masę problemów, ale tak to jest, jak łamie się prawo i jeszcze jest lokalnym monopolistą.
@starocerkiewny No to jakiś pomysł? Allegro nie dopuści Cię do licytacji powyżej 1000zł, albo 10000zł i co ma taki człek zrobić?
Tak jak pisałem, skarga o wyłudzenie danych do iod @ allegro. pl
Następnie skarga do UOKIK....