anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nieopłacona licytacja

Client:121502513
#7 Wielbiciel#

Witam

Co mogę zrobić jeśli nie chce kupić wylicytowanuch przedmiotów a w aplikacji allegro nie mam w ogóle tego co wylicytowałam

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

LEW433
#21 Demiurg#

A po co licytujesz na WOSP i nie chcesz kupić?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:121502513 ukryłaś te zamówienia, dlatego nie były widoczne w aplikacji, już są. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Client:121502513   Wcale nie musisz odbierać wylicytowanych przedmiotów.  W aukcjach charytatywnych chodzi o wpłacenie pieniędzy, a nie o kupienie.

Napisz do sprzedającego żeby nie wysyłał przedmiotu, niech wystawi ponownie na nowej aukcji,  ale pieniądze zapłacić trzeba, nie wypada oszukiwać WOŚP.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jak się chce wpłacić to nie musisz niczego kupować, licytować możesz wpłacić na WOŚP.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

Tym razem masz rację, te aukcje powinny się nazywać wspieranie Allegro, a przy okazji to i dla  WOŚP  coś może skapnie. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@br. czy możesz rozwinąć, w jaki sposób Twoim zdaniem aukcje WOŚP wspierają Allegro?

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@la_nika   A czy nie jest to oczywiste?  Nie widzisz reklam w TV,  wszyscy namawiają do licytowania najróżniejszych ofert. Przecież to jest jednoczesna promocja platformy Allegro.

O prowizjach nie wspomnę, chyba nie zrzekliście się z naliczania prowizji od transakcji?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@br. zrzekliśmy się. Nie pobieramy żadnych opłat za oferty wystawiane na Allegro Charytatywni, więc za oferty na WOŚP również. A jeśli chodzi o promocję, to czy naprawdę sądzisz, że jest osoba w Polsce, która jeszcze nie słyszała o Allegro i dowie się o platformie z reklamy dotyczącej aukcji WOŚPu?

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@la_nika  Ależ to nie tak działa, to już nie te czasy czy ktoś słyszał o Allegro czy nie,  obecnie najważniejszy jest szum medialny,  te codzienne wywiady,  informacje, każdy celebryta, każdy dziennikarz, sportowiec coś przekazuje  na aukcję i namawia: licytujcie, licytujcie...

Tutaj muszę wam przyznać że przebiliście wszystkich, nie ma takich  zachęt do licytowania u żadnej konkurencji, ani na żadnym OL..   ani Temu  podobnych.

Za nienaliczanie prowizji chwała wam,  nie byłem tego pewien, ale nie oszukujmy się nawet wzrost obrotów jest ważny do statystyk zarządu.

Oczywista że jeśli ktoś chce wpłacić to może wrzucić dzieciakom do puszki, ale licytacja na Allegro!!!

Nie okłamujmy się,  korzystacie z tego może niekoniecznie więcej niż WOŚP  ale też znacznie.

oznacz moderatorów