Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę wysłać opłaconej aukcji, wysyłka paczkomaty InPost. Licytacja została przez wygrywającego opłacona łącznie z PRZESYŁKĄ InPost 11,49 zł. Zaimportowałam tę aukcję z Allegro na stronę InPost i mimo opłaconej przez klienta przesyłki 11,49 zł nadal się wyświetla, że mam zapłacić te 11,49 zł - czyli po raz drugi opłata za przesyłkę. W dodatku trzeba wygenerować etykietę - nie można otrzymać kodu jak w innych przypadkach, akurat drukarka mi wysiadła. Dlaczego to jest tak niedograne i tak "skomplikowane" (eufemizm). Chyba po prostu zapłacę po raz drugi za tę przesyłkę - choć to jest nie w porządku, żeby jeszcze te dodatkowe 11,49 zł szło przynajmniej na WOŚP.
Następną wygraną aukcję na WOŚP chyba po prostu anuluję, bo nie chcę mieć kłopotu.
Nie po raz drugi tylko po raz pierwszy. Kasę masz tu i ją sobie wypłacasz Środki i historia operacji - Allegro A na menedżera wpłacasz na wysyłkę.
Adnotacja - to była aukcja charytatywna na WOŚP.
Wiem ale kwota na wysyłkę i tak idzie na Twoje konto w Allegro finanse. Inpost nie ma dostępu do tych środków, musisz je sama wypłacić i wpłacić.
Dziękuję. Jednak dzisiaj wcześniej zadzwoniłam do InPost i mówili zupełnie co innego.
Ogólnie opłata jest jedna, bo ta kwota, która Ty wpłacasz, żeby wygenerować etykietę, później wraca do Ciebie za pośrednictwem allegro.