anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aukcje wośp licytacje sprzedawca

MAMY ROZWIĄZANIE!
ula1bem
#7 Wielbiciel#

Wystawiłam pierwszy raz kilka przedmiotów na taką aukcje, niestety nie widzę tych aukcji na swoim koncie. dziś przyszlo powiadomienie na maila że aukcja zakończyła się sprzedażą. Sa dane kupującego i nic więcej, czy mam wysyłać we własnym zakresie czy czekać na kolejną wiadomość dotyczącą wysyłki 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
LEW433
#21 Demiurg#

Tak jak z innymi tego typu, masz śrdoki i wysyłasz zgodnie z tym co oferujesz, jak InPost to łączysz konto z managerem i wysyłasz, Alelgro sroki ze sprzedaży przekaże na WOŚP a koszt dostawy Tobie.

oznacz moderatorów
mwmonety
#21 Demiurg#

@ula1bem Czekaj aż kupujący wybierze jedną z opcji dostawy jaką umożliwiałaś w tej aukcji i opłaci zamówienie ,po tym wysyłasz w czasie jaki sama oferujesz .

oznacz moderatorów
ula1bem
#7 Wielbiciel#

Kupujący już opłacił ale dalej mam problem bo nie widzę u siebie na koncie twj sprzedaży z aukcji, wtedy bym tylko kliknęła wyślij przedmiot i już, ale u mnie na koncie nie ma tych aukcji. Na moje konto allegro otrzymalam pieniądze na wysyłkę, i chodzi o to czy muszę samodzielnie nadać paczkę przez aplikację inpost, czy muszę to mieć połączone z moim kontem allegro lokalnie 

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Jeśli kupujący opłacił aukcję przez Allegro Finanse, kwota za przedmiot trafiła do WOŚP, a Tobie przekazaliśmy kwotę odpowiadającą cenie dostawy. Czy w tej zakładce widzisz wpłatę z kosztami przesyłki?

Przesyłkę możesz nadać z tej zakładki lub logując się danymi z Allegro na stronie managera paczek InPost. Maskowany adres mailowy klienta, który od nas otrzymałaś, możesz wykorzystać przy nadaniu.

oznacz moderatorów
ula1bem
#7 Wielbiciel#

Dziękuję bardzo udało się.. uff

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

🤗

oznacz moderatorów