Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiłam pierwszy raz kilka przedmiotów na taką aukcje, niestety nie widzę tych aukcji na swoim koncie. dziś przyszlo powiadomienie na maila że aukcja zakończyła się sprzedażą. Sa dane kupującego i nic więcej, czy mam wysyłać we własnym zakresie czy czekać na kolejną wiadomość dotyczącą wysyłki
Tak jak z innymi tego typu, masz śrdoki i wysyłasz zgodnie z tym co oferujesz, jak InPost to łączysz konto z managerem i wysyłasz, Alelgro sroki ze sprzedaży przekaże na WOŚP a koszt dostawy Tobie.
@ula1bem Czekaj aż kupujący wybierze jedną z opcji dostawy jaką umożliwiałaś w tej aukcji i opłaci zamówienie ,po tym wysyłasz w czasie jaki sama oferujesz .
Kupujący już opłacił ale dalej mam problem bo nie widzę u siebie na koncie twj sprzedaży z aukcji, wtedy bym tylko kliknęła wyślij przedmiot i już, ale u mnie na koncie nie ma tych aukcji. Na moje konto allegro otrzymalam pieniądze na wysyłkę, i chodzi o to czy muszę samodzielnie nadać paczkę przez aplikację inpost, czy muszę to mieć połączone z moim kontem allegro lokalnie
Jeśli kupujący opłacił aukcję przez Allegro Finanse, kwota za przedmiot trafiła do WOŚP, a Tobie przekazaliśmy kwotę odpowiadającą cenie dostawy. Czy w tej zakładce widzisz wpłatę z kosztami przesyłki?
Przesyłkę możesz nadać z tej zakładki lub logując się danymi z Allegro na stronie managera paczek InPost. Maskowany adres mailowy klienta, który od nas otrzymałaś, możesz wykorzystać przy nadaniu.
Dziękuję bardzo udało się.. uff
🤗