Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
J.w. czy po anulacji sprzedaży. WOŚP zwróci kupującemu pieniądze?
@oliloli1991 licytacje na Allegro są wiążące, dlatego nie możesz anulować tej sprzedaży, organizacje charytatywne nie zwracają darowizn. Czy mogę wiedzieć dlaczego chcesz anulować sprzedaż? Czy coś się stało z produktem, który był przedmiotem Twojej oferty?
@oliloli1991 bardzo Cię przepraszam, ponieważ wprowadziłam Cię w błąd. Owszem, Ty nie możesz anulować tej sprzedaży, ale może to zrobić Kupujący. W ofertach wystawionych na cel charytatywny obowiązują te same zasady zwrotów i reklamacji co w innych ofertach Allegro. Czyli możesz skontaktować się z osobą, która wygrała, wyjaśnić co się stało i poprosić o anulowanie zamówienia, wówczas po otrzymaniu zgody na przekazanie danych do przelewu organizacji charytatywnej, środki zostaną zwrócone na konto Kupującego. Tutaj bardziej szczegółowa instrukcja.
Witam, mam pytanie - wystawiłam produkt na licytację dla WOŚP aukcja się zakończyła, wiadomo kto ją wylicytował jednak do dziś nie ma wpłaty od tej osoby- co w tym przypadku?
@LaLuna_1008 Nic nie zrobisz ,kupujący może zrezygnować i nikt go nie zmusi do zapłaty ,sam mam paru takich .Najlepiej poczekaj i wystaw w przyszłym roku lub wystaw na inny cel charytatywny , lista organizacji jest na allegro.
@mwmonety dzięki