Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć!
Chcielibyśmy z przyjaciółmi zrobić szkolenie z metodyki Design Thinking (tym zajmujemy się zawodowo) i środki z biletów przekazać na WOŚP, więc aukcja chyba jest odpowiednim rozwiązaniem. Niestety kategoria "firma i usługi" nie jest aktywna, przy wyborze kategorii dla przedmiotu wystawianego na aukcję. Dlatego pomyślałem, żeby zakwalifikować to jako "kupony i vouchery" upoważniające do wejścia na szkolenie. Co myślicie? Czy to jest zgodne z regulaminem? Czy to jest dobre rozwiązanie? Jeśli nie, to czy widzicie inne możliwości?
Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Serdecznie pozdrawiam,
Piotr
@Adamczyk-Piotr A próbowałeś w kultura i rozrywka>? albo wyjątkowe chwile?
Wiele różnych "kupony i vouchery" można tam spotkać na różne rzeczy
No właśnie jestem w "kultura i rozrywka" - "Kody i doładowania" - "kupony i vouchery". Myślisz, że voucher na szkolenie jest ok? "Wyjątkowe chwile" byłoby chyba nieco naciągane..
Dzięki za odpowiedź! 😍
@Adamczyk-Piotr Myślę, że będzie OK 😀 i pewnie niejeden licytujący się znajdzie. Życzę jak najwyższego wyniku aukcji
Pięknie dziękuj!!!!
A czy mogę jeszcze Cię spytać o NOMINAŁ w parametrach produktu?
@Adamczyk-Piotr Tu już niestety nie podpowiem
@Adamczyk-Piotr super, że chcecie wystawić bilety na Wasze szkolenie na WOŚP - świetny pomysł, żeby wesprzeć sprawę! 🙂 Mogę Ci podpowiedzieć, że możesz skorzystać z kategorii "wyjątkowe chwile", w ten sposób najłatwiej będzie Ci wystawić Waszą ofertę. Pozdrawiam!
Moniko,
wielkie dzięki! Tak też zrobimy:)
Chcemy dorzucić swoje 3 grosze, a przy okazji możemy kogoś nauczyć czegoś nowego i przydatnego 🙂
Pozdrowienia!