anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak edytować , lub zakończyć licytację dla WOŚp

Edyta-bialy
#7 Wielbiciel#

Witam 
Wystawiłem przedmiot na licytację dla WOŚP, muszę edytować opis przedmiotu , lub zakończyć licytację , żeby nie wprowadzić w błąd kupujących . Jak to zrobić ? 
Wystawiłem etykietę z serialu Kiepscy "Mocny Full" z autografami aktorów , którą otrzymałem z planu filmowego ATM , gdzie serial był kręcony . Lecz nie wiem czy autografy są pisane własnoręcznie czy to tylko kopia .

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Edyta-bialy nie ma możliwości edycji oferty, a jeśli w tej chwili zakończysz ofertę, wygra ją automatycznie osoba, która zaproponowała najwyższą kwotę. W takiej sytuacji najlepszym sposobem będzie odwołanie wszystkich ofert kupna, a następnie zakończenie oferty i w tym artykule znajdziesz wszystkie informacje na ten temat. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Edyta-bialy
#7 Wielbiciel#

Dziękuję , ale nie jest to rozwiązanie dla licytacji na WOŚP .
Ja w swojej sprzedaży nie widzę nawet tej aukcji. Jak wchodzę na aukcję i daję edytuj nic tam nie można zrobić . Ani zakończyć , ani skrócić czasu , nawet zmienić opisu . Nie mówię już o zakończeniu licytacji .

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Edyta-bialy te zasady obowiązują także dla licytacji WOŚP. Jeśli nie masz takiej opcji w zakładce Mój asortyment jak te opisane w artykule prześlij nam proszę pełen zrzut ekranu (wraz z widoczną datą i godziną) gdzie będzie to widoczne. Sprawdzimy to. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Edyta-bialy
#7 Wielbiciel#

Edytabialy_0-1737746230041.png

oznacz moderatorów

Edyta-bialy
#7 Wielbiciel#

W mojej sprzedaży niema żadnej aukcji 

oznacz moderatorów

Edyta-bialy