Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien Dobry ,przedwczoraj zakonczyla sie aukcja zlotej ,,celebrytki ,, kwota 660zl ,nie mam zadnej info ze 660zl wplynelo na rzecz WOSP ,mam dane osoby ,ktora wylicytowala celebrytke ,narazie sie wstrzymalam z wysylka .Dziekuje
@brooklyn42 kasa za towar wpływa na wośp a za przesyłkę jest w zakładce Środki i historia operacji. Sprawdź bo albo klient nie wpłacił albo maila nie doszedł 😞
Oczywiscie za przesylke zaplace ,wylicytowana, kupujacy nie wybral platnosci widnieje.
@brooklyn42 Popatrz w zakładkę zamówienia. Tam jeśli będziesz miał na zielono "opłacone" to znaczy ,że wpłata jest juz na koncie Fundacji a pieniądze na przesyłkę znajdziesz w swoim Allegro Finanse. Pozostaje Ci tylko przelać je na własne konto. Wygraną wysyłaj dopiero gdy aukcja będzie opłacona
Dziekuje Bardzo,jak dotad niestety wplaty nie ma .No coz? minely 3 doby od zakonczenia aukcji ,mam nadzieje ze osoba ,ktora wylicytowala wywiaze sie .
@brooklyn42 Teoretycznie jeszcze ma czas na wpłatę. 7 dni powinno być opłacone. Nie musi natychmiast. Ale zdarzają się żartownisie co licytują i nie płacą. Szkoda, że Allegro jakoś nie mobilizuje takich delikwentów. Nawet nie przypomina o wpłacie co kiedyś robiono.