Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Mam problem ze ściągnięciem etykiety że storny inpostu i nadaniu paczki do osoby, która wygrała przedmiot wystawiony na aukcje charytatywną WOŚP.
InPost jest bezradny, nakazuje ponowna opłatę przesyłki jednak w kwocie 11.99zl. Maksymalna kwota przesyłki, którą można było ustawić w dostawie przy dodawaniu przedmiotu na licytację wynosiła 8.99zl.
Proszę o pomoc.
@dm2172 tu masz jak nadać za 8,99 zł
Już próbowałam.. w tym problem, że mam takiej opcji 😔
@dm2172 konto połączone, doładowane przedpłatą ? zamówienie zaimportowane zakładka allegro w menadżerze paczek ?
Szczegółową instrukcję nadawania przesyłek z Managera Paczek znajdziesz w tym poradniku.
Wszystko zrobiłam, co Pan opisał. Wylicytowana paczka została jeszcze tego samego dnia opłacona. Mimo nawet wyczyszczenia plików cookies i ponownego połączenia konta z menadżerem paczek na stronie InPost dalej występuje ten sam problem - muszę zapłacić 11.99zł, aby pobrać etykietę.
Dodatkowo widzę, że jest tutaj już kilka postów na ten sam temat... Także to nie jest tak, że tylko u mnie coś nie działa...
@dm2172 należy przy łączeniu zezwolić na wyskakujące okienka 🙂 w tamtych przypadkach nawet nie doszli że musza menadżera uruchomić 🙂
Z tym też nie ma problemu 😉 Zrobiłam to zaraz po wyczyszczenie plików cookies 🙂
@dm2172 i co w zakładce allegro - import allegro inpost nie ma zamówienia ?
Jest, ale żeby nadać muszę zapłacić 11.99 zł, gdzie przesyłka jeśli już kosztowała 8.99zl a zwrotu za nią też nie mam tak, jak to jest wspomniane...
@dm2172 na pewnie jesteś w zakładce allegro tam są zawsze 8,99 zł
Kasę na wysyłkę masz na w zakładce Środki i historia operacji
Chyba że już wypłacona 🙂
To dalej nie rozwiązuje problemu z wygenerowaniem etykiety 😉
@dm2172 po kolei jesteś w tej zakładce https://manager.paczkomaty.pl/allegro
potem klikasz import allegro impost i pojawia się paczka ? ona musi być za 8,99 zł !
Chyba że już utworzona została paczka to wchodzisz w https://manager.paczkomaty.pl/allegro/list i na końcu po prawej jest rozwijany żółty guzik drukuj etykietę 🙂
Niestety w tej zakładce jej nie ma.
Paczkę widzę w zakładce przesyłki -> import allegro paczkomaty 24/7...
Może o to chodzi... Ale w momencie powiązania konta ona trafiła tam automatycznie...
@dm2172 to ja wysiadam 😞
Mimo wszystko, dziękuje za chęć pomocy 😊