Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Próbuję wystawić aukcję dla WOŚP. W formularzu wystawiania udało mi się uzupełnić wszystkie niezbędne (jak mi się wydaje) pola oprócz części Dostawa i płatność. GDY wpiszę jakikolwiek cennik i czas dostawy (próbowałam zarówno z różnymi technikami jak i czasami) nie zapisuje mi się szkic oferty (szkic pozostaje taki sam jak przed wprowadzaniem zmian w tej kategorii). Gdy klikam na "zobacz podgląd oferty" otrzymuję komunikat "Nie można wyświetlić podglądu. Sprawdź wszystkie dane w formularzu i spróbuj ponownie", natomiast gdy wybieram opcję "wystaw przedmiot" wyskakuje komunikat "Podczas wznowienia oferty wystąpiły błędy" Co zrobić w takiej sytuacji? Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc.
Olej to, wrzucisz moniaki na kweście do puszki.
Chcę wystawić przedmiot, który sama zrobiłam specjalnie na tę okazję, więc nie, nie oleję paru ładnych godzin pracy.
A to przepraszam, popieram rękodzieło- to chwalebne.
@Client:89734507 Zacznij od stworzenia cennika dostawy tutaj :
https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/ustawienia-dostawy
Zakładka Dodaj nowy cennik, nazwij go i podczas wystawiania i wypełniania formularza podepnij go do aukcji.
Tak właśnie zrobiłam, mam już stworzone kilka różnych cenników, bo myślałam, że może z cennikiem jest jakiś problem i próbowałam z różnymi, niestety nie pomaga.
@Client:89734507 A próbowałaś tak jak niżej doradzała @la_nika :
" Spróbuj dodać województwo w formularzu wystawiania, aby to zrobić w "dostawa i płatność" w podpunkcie "wysyłka z" kliknij "zmień" i wybierz województwo. Daj proszę znać czy to pomogło. " ?
Rzeczywiście! Zadziałało, serdecznie dziękuję za pomoc:) Tylko trochę szkoda, że formularz nie podaje jakiej informacji brakuje.
@Client:89734507 Super. Cieszę się że zadziałało 😊