Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
System uniemożliwia mi wystawienie przedmiotu, twierdząc, że łamie on regulamin (złącznik 17). Nie mogę znaleźć, co niby on łamie, bo to OFICJALNY produkt Złotego Melona. Proszę o pomoc.
@la_nika Pytanie było czy taki przedmiot do wystawienia!
@LEW433 przykro mi, ale ani nie widzę takiego pytania w wiadomości mag252, ani nie rozumiem Twojej odpowiedzi.
A ja widzę że do tego podpięte są rożne oferty więc zapytałem czy o tą chodzi, wejdź w oferty o spójrz, przykład:https://allegro.pl/listing?string=Z%C5%82otego%20Melona chodzi o znaczek czy np drzwi?
@LEW433 "do tego" nie są podpięte różne oferty, podesłałeś link do wyszukania z hasłem "złotego melona", więc na liście są oferty, które mają któreś z tych słów w tytule.
Np. drzwi samochodowe lakierowane z odcieniem Melon, albo rajstopy GOLDEN (złoty) oraz pojemnik na... melona.
Jestem pewna, że mag252 chodzi o produkt Złotego Melona wystawiany w ramach WOŚP, bo dosłownie o to pyta, a Twoja wiadomość w żaden sposób nie przybliża jej do rozwiązania.
Przepraszam, że nie odpisałam, ale to dlatego, że się udało. Wystawiłam w kategorii wyjątkowe chwile, bo produkt nie ma kodu EAN, więc nie w tym był problem. Wpisałam nazwę Złoty Melon w tytule - system odrzucił. Usunęłam nazwę z tytułu - tez odrzucił; a gdy zmieniłam wyraz "naklejki" na "nalepki" to zatwierdził 😄 Poszło! 😄 Nie rozumiem tego, ale grunt, że się udało 😄
@mag252 super, dzięki za informację 🙂 Cieszę się, że się udało!