anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

System blokuje wystawienie aukcji

mag252
#10 Popularyzator#

System uniemożliwia mi wystawienie przedmiotu, twierdząc, że łamie on regulamin (złącznik 17). Nie mogę znaleźć, co niby on łamie, bo to OFICJALNY produkt Złotego Melona. Proszę o pomoc. 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

LEW433
#21 Demiurg#

@mag252  TAKI :

LEW433_0-1737926608237.png

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@LEW433 czyli jaki? Co Twoim zdaniem powoduje problem?

@mag252 czy możesz przesłać zrzut z komunikatem, jaki się pojawia oraz z uzupełnionymi parametrami na formularzu wystawiania oferty? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@la_nika Pytanie było czy taki przedmiot do wystawienia!

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@LEW433 przykro mi, ale ani nie widzę takiego pytania w wiadomości mag252, ani nie rozumiem Twojej odpowiedzi. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A ja widzę że do tego podpięte są rożne oferty więc zapytałem czy o tą chodzi, wejdź w oferty o spójrz, przykład:https://allegro.pl/listing?string=Z%C5%82otego%20Melona chodzi o znaczek czy np drzwi?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@LEW433 "do tego" nie są podpięte różne oferty, podesłałeś link do wyszukania z hasłem "złotego melona", więc na liście są oferty, które mają któreś z tych słów w tytule. 
Np. drzwi samochodowe lakierowane z odcieniem Melon, albo rajstopy GOLDEN (złoty) oraz pojemnik na... melona. 
Jestem pewna, że mag252 chodzi o produkt Złotego Melona wystawiany w ramach WOŚP, bo dosłownie o to pyta, a Twoja wiadomość w żaden sposób nie przybliża jej do rozwiązania. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mag252
#10 Popularyzator#

Przepraszam, że nie odpisałam, ale to dlatego, że się udało. Wystawiłam w kategorii wyjątkowe chwile, bo produkt nie ma kodu EAN, więc nie w tym był problem. Wpisałam nazwę Złoty Melon w tytule - system odrzucił. Usunęłam nazwę z tytułu - tez odrzucił; a gdy zmieniłam wyraz "naklejki" na "nalepki" to zatwierdził 😄 Poszło! 😄 Nie rozumiem tego, ale grunt, że się udało 😄 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mag252 super, dzięki za informację 🙂 Cieszę się, że się udało!

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów